ToyBaby yazdı:kendilerine özel jbmenu yapmıslar ben piyasada hiç böyle bir jbmenu görmedim.
csmodders ın jbmenusu tek 6.seçenek ve 7.seçenek şapka menusu ve reklam at jb kazan var tshop yok yumruklu daha oncede gormustum ben yapma sansınız yokmu
ToyBaby yazdı:kendilerine özel jbmenu yapmıslar ben piyasada hiç böyle bir jbmenu görmedim.
csmodders ın jbmenusu tek 6.seçenek ve 7.seçenek şapka menusu ve reklam at jb kazan var tshop yok yumruklu daha oncede gormustum ben yapma sansınız yokmu
YeKTaBEYy yazdı:Shooter linki atmış eger onun aynısını yapmamızı istiorsan akşamı bekleyapan olmazsa yapıp atarım ben
6.seçenekte şapka menu olcak 7. seçenekte reklam at jb kazan olcak reklam atınca 3 jb gelcek yaparsanız çok memnun kalırım beklıyorum teşekkurler shooterin attığı sadece csmodders in resimdeki değil