@KoRdON*!!.`[S]`*
Server Yönetimi İçersinde Professional Mod Yönetiminde Bulundunmu Bilmiyorumda opengl Diye Yorum Paylasmısın
Alias Haksız Bir cfgdir csdmin Eklendi Bölümünde Yazdıgı Gibi Yani senin Dediginle Bir degildir Ki oyuncu kaybı yasatır
Eklentiyi Aktif Eterken Karşıma 1'den 10a kadar Dakika Sunsa 1 Dakikayı Tercih eterdim Oyuncu Cfgyi Temizlemesi Maksimum 30 saniyedir 30 Saniyede Banın Acılmasını Bekler 10 Dakika Gereksiniminden Fazladır
Alias engelleyici panele eklenmiştir
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.46-76
- Clan İsmi: Hause oF Lord`s
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
-
- Server Ip/DNS: cs5.csduragi.net
- Clan İsmi: ROG Gaming
Merhabalar.Herkese iyi forumlar. Ben serverimde alias süre komutunu "amx_cvar csd_aliasceza 5" bu şekilde değiştirdim. Uygulanması içinde mapi değiştirdim ancak alias loglarda "<CT><TiaRo`s*><85.110.40.40><avadd 1 26 3 3 13 -2 -5 11 -5 8 -21 0 -8 -19 -16 5 ><1492790010> [ 10 Dakika Banlandi ]" bu şekilde görülmekte. Normal olarak 5 dakika banlanan oyuncunun loglarda da 5 dakika banladığını yazması gerekmez mi ?
Link: | |
Linklerini gizle |
EĞER AZ ÇOK BİLGİM VARSA BU ALİAS ENGELLEME EN ÇOKTA " STRAFE HACK " İÇEREN CFG DOSYALARINI ENGELLER TAHMİNİMCE YANİ ÖZELLİKLE ZM MOD DR MOD GİBİ SERVERLARDA ÇOK ÇOK İŞE YARAYAN Bİ GÜNCELLEME , ADAM MAUSUN TEKERLEĞİNİ YANİ DUCK YAPTIGINIZ YERİ HIZLI HIZLI ÇEKEREK SANİYEDE 1K HIZA ULAŞIP UÇUYOR. ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL GÜNCCELLEME.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Strafe cfg Bunny cfg gibi cfgleri engellemezmr1mr2 yazdı:EĞER AZ ÇOK BİLGİM VARSA BU ALİAS ENGELLEME EN ÇOKTA " STRAFE HACK " İÇEREN CFG DOSYALARINI ENGELLER TAHMİNİMCE YANİ ÖZELLİKLE ZM MOD DR MOD GİBİ SERVERLARDA ÇOK ÇOK İŞE YARAYAN Bİ GÜNCELLEME , ADAM MAUSUN TEKERLEĞİNİ YANİ DUCK YAPTIGINIZ YERİ HIZLI HIZLI ÇEKEREK SANİYEDE 1K HIZA ULAŞIP UÇUYOR. ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL GÜNCCELLEME.

Linklerini gizle |