Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Alias engelleyici panele eklenmiştir

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

~ Ne{F}eR ~
Server Ip/DNS: 213.238.173.46-76
Clan İsmi: Hause oF Lord`s
İletişim:

Mesaj gönderen ~ Ne{F}eR ~ »

@KoRdON*!!.`[S]`*
Server Yönetimi İçersinde Professional Mod Yönetiminde Bulundunmu Bilmiyorumda opengl Diye Yorum Paylasmısın
Alias Haksız Bir cfgdir csdmin Eklendi Bölümünde Yazdıgı Gibi Yani senin Dediginle Bir degildir Ki oyuncu kaybı yasatır
Eklentiyi Aktif Eterken Karşıma 1'den 10a kadar Dakika Sunsa 1 Dakikayı Tercih eterdim Oyuncu Cfgyi Temizlemesi Maksimum 30 saniyedir 30 Saniyede Banın Acılmasını Bekler 10 Dakika Gereksiniminden Fazladır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

caddegarge
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com

Mesaj gönderen caddegarge »

Deniyeceğiz bakalım nasılmış.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

KuntaKinte
Server Ip/DNS: cs5.csduragi.net
Clan İsmi: ROG Gaming

Mesaj gönderen KuntaKinte »

Merhabalar.Herkese iyi forumlar. Ben serverimde alias süre komutunu "amx_cvar csd_aliasceza 5" bu şekilde değiştirdim. Uygulanması içinde mapi değiştirdim ancak alias loglarda "<CT><TiaRo`s*><85.110.40.40><avadd 1 26 3 3 13 -2 -5 11 -5 8 -21 0 -8 -19 -16 5 ><1492790010> [ 10 Dakika Banlandi ]" bu şekilde görülmekte. Normal olarak 5 dakika banlanan oyuncunun loglarda da 5 dakika banladığını yazması gerekmez mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mr1mr2
İletişim:

Mesaj gönderen mr1mr2 »

EĞER AZ ÇOK BİLGİM VARSA BU ALİAS ENGELLEME EN ÇOKTA " STRAFE HACK " İÇEREN CFG DOSYALARINI ENGELLER TAHMİNİMCE YANİ ÖZELLİKLE ZM MOD DR MOD GİBİ SERVERLARDA ÇOK ÇOK İŞE YARAYAN Bİ GÜNCELLEME , ADAM MAUSUN TEKERLEĞİNİ YANİ DUCK YAPTIGINIZ YERİ HIZLI HIZLI ÇEKEREK SANİYEDE 1K HIZA ULAŞIP UÇUYOR. ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL GÜNCCELLEME.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

mr1mr2 yazdı:EĞER AZ ÇOK BİLGİM VARSA BU ALİAS ENGELLEME EN ÇOKTA " STRAFE HACK " İÇEREN CFG DOSYALARINI ENGELLER TAHMİNİMCE YANİ ÖZELLİKLE ZM MOD DR MOD GİBİ SERVERLARDA ÇOK ÇOK İŞE YARAYAN Bİ GÜNCELLEME , ADAM MAUSUN TEKERLEĞİNİ YANİ DUCK YAPTIGINIZ YERİ HIZLI HIZLI ÇEKEREK SANİYEDE 1K HIZA ULAŞIP UÇUYOR. ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL GÜNCCELLEME.
Strafe cfg Bunny cfg gibi cfgleri engellemez :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala