Alias engelleyici panele eklenmiştir
Moderatör: Moderatörler
-
Alias engelleyiciyi sunucuma kurduğumda awp alımını engelliyor. Örn. b 4 6 yapıyorum fakat ekranda hiçbir uyarı mesajı gelmiyor. Adres: cs5.csduragi.com
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: StarX` Gaming
aynen o bizdede oldu sislerde çalışmıyor kendi adamını kör ediyor ama karşı tarafı kör etmiyorwalkmaNV yazdı:Alias engelleyiciyi sunucuma kurduğumda awp alımını engelliyor. Örn. b 4 6 yapıyorum fakat ekranda hiçbir uyarı mesajı gelmiyor. Adres: cs5.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket] kurdugunuz eklenti çalışmamakta ve awp almıyor flas kör etmiyor sorunlara bakabilirmisiniz ?
Linklerini gizle |
@bedran254 bana atmış olduğun alias cfg ye baktım, basit alias diyebilirim ona. Bana gelen öyle ahım şahım alias configleri gibi değil, bu yüzden tespit edemiyor. Bugün yarın onun ayarı da yapılır. Ama şunu söyleyeyim, kullanıldığı zaman alias config tam anlamı ile, direkt banlıyor. Sadece hazır sorgulamada tanımlı değil.
Linklerini gizle |
-
@CSmiLeFaCe size atabildiğim sadece %5 gerisini atamadım 180 karakter 60 karakter kabul etti o yüzden
Linklerini gizle |
Mühim değil, o kadarı bile kafi bizim için @bedran254
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
AWP alamama sorunu düzeltilmiştir,map değiştiriniz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 178
- Server Ip/DNS: CS42.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: ExiLe Gaming
elinze sağlık @CSmiLeFaCe daha önceden kurmuştu çok memnun kalmıstık.
sormak istedigim bir konu var Eklentiler kısmına eklenen alias ile @CSmiLeFaCe Sizin Kurmus oldugunuz eklentiyi kaldıralım mı ?
Ve kullanım kodları vs .amenu Die girilen kısım Vs olacakmı ?
Ornegin Openglileri Oto girerken ban atıyor. buda onun gibi oto banned mı attacak acaba Cevaplarsan sevinirim @CSmiLeFaCe
sormak istedigim bir konu var Eklentiler kısmına eklenen alias ile @CSmiLeFaCe Sizin Kurmus oldugunuz eklentiyi kaldıralım mı ?
Ve kullanım kodları vs .amenu Die girilen kısım Vs olacakmı ?
Ornegin Openglileri Oto girerken ban atıyor. buda onun gibi oto banned mı attacak acaba Cevaplarsan sevinirim @CSmiLeFaCe
Linklerini gizle |
@BawikaL
Benim kurduğumu kaldır.CSmiLeFaCe yazdı:@mehmet1905 panele kurulan benim eklentim değil, tamamı ile Ömer TELLİ nin sıfırdan yazdığı CSDurağına ait bir eklentidir. Ben sadece neler olması gerektiğini söyledim. Benim algoritmamdan çok daha farklı, ileriye dönük ve sunucuyu yormayacak şekilde yazıldı.
Bunda oto ban da var.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.46-76
- Clan İsmi: Hause oF Lord`s
- İletişim:
10 Dakika Ban atılması Oyuncu kaybı Yaşatabilir Bence 5 veya 2 3 dakika ban süresi Olabilirdi..
Linklerini gizle |