Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yeni Bomba Eklentisi

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Snake.

Yeni Bomba Eklentisi

Mesaj gönderen Snake. »

Merhabalar. Sizlerden basit bir plugin isteğim olacak. Bu eklentiyi Rus forumlarında görmüştüm ama malesef para ile veriyorlardi. Neyse eklentiden bahsedeyim :
Eklentide , son bir terörist kaldığında o kişiye özel bir menu açılacak ve menüde "Yeni Bombalar Ister Misin ?" sorusuyla birlikte Evet ve Hayir secenekleri olacak. Yeni Bomba olarak 1 flashbang ve 1 smokegrenade verilecek. ( Bomba miktarlarini cvar olarak yapabilirseniz sevinirim )
Simdiden ugrasan arkadaslar icin tesekkurler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Yeni Bomba Eklentisi

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

Pro mod mu modun pek önemi de yok aslında, boş anımda bakıcam yılbaşı iş güç 1 2 gün boş vaktim yok o zamana kadar yapan olur belki

Sadece son t kaldığında menu tye mi acilacak son ctye acilmayacak mi t ve ctden 1 kişi kaldığında mı acilacak yoksa sadece t 1 kisi kaldığında mı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Yeni Bomba Eklentisi

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Snake. yazdı:Bu eklentiyi Rus forumlarında görmüştüm ama malesef para ile veriyorlardi..
Eklentide , son bir terörist kaldığında o kişiye özel bir menu açılacak ve menüde "Yeni Bombalar Ister Misin ?" sorusuyla birlikte Evet ve Hayir secenekleri olacak. Yeni Bomba olarak 1 flashbang ve 1 smokegrenade verilecek.
Resim

Basit bir eklenti ve ücretli satılması şaşırtıcı. Biz burada neler neler yaptık ücret istemedik almadık. İnsanlar gaza gelsin yapsın gibi bir düşünce içerisinde iseniz belirtiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Yeni Bomba Eklentisi

Mesaj gönderen ogibaba911 »

Burda Ruslardan daha iyi pluginciler var parada istemiyorlar sadece işleri olmadığı zaman yapıyorlar :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Yeni Bomba Eklentisi

Mesaj gönderen ENESIZM »

ogibaba911 yazdı:Burda Ruslardan daha iyi pluginciler var parada istemiyorlar sadece işleri olmadığı zaman yapıyorlar :D
Onların sadece işi plugin bizimkiler hobi olarak yapıyor :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Yeni Bomba Eklentisi

Mesaj gönderen ogibaba911 »

ENESIZM yazdı:
ogibaba911 yazdı:Burda Ruslardan daha iyi pluginciler var parada istemiyorlar sadece işleri olmadığı zaman yapıyorlar :D
Onların sadece işi plugin bizimkiler hobi olarak yapıyor :D
Aynen öyle :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Snake.

Yeni Bomba Eklentisi

Mesaj gönderen Snake. »

Yek'-ta yazdı:
Snake. yazdı:Bu eklentiyi Rus forumlarında görmüştüm ama malesef para ile veriyorlardi..
Eklentide , son bir terörist kaldığında o kişiye özel bir menu açılacak ve menüde "Yeni Bombalar Ister Misin ?" sorusuyla birlikte Evet ve Hayir secenekleri olacak. Yeni Bomba olarak 1 flashbang ve 1 smokegrenade verilecek.
Resim

Basit bir eklenti ve ücretli satılması şaşırtıcı. Biz burada neler neler yaptık ücret istemedik almadık. İnsanlar gaza gelsin yapsın gibi bir düşünce içerisinde iseniz belirtiniz.
Hayır, para ile satıyorlar. İlk başta kayıt olmadığım için indiremedim zannettim ama her bir plugin için ek ücret alıyorlarmış. İsterseniz site linkini de verebilirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Yeni Bomba Eklentisi

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yabancı kaynak link verebilirsin sıkıntı olmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Snake.

Yeni Bomba Eklentisi

Mesaj gönderen Snake. »

Yek'-ta yazdı:Yabancı kaynak link verebilirsin sıkıntı olmaz.
https://csserv.ru/

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Snake.

Yeni Bomba Eklentisi

Mesaj gönderen Snake. »

bybulut55 yazdı:Pro mod mu modun pek önemi de yok aslında, boş anımda bakıcam yılbaşı iş güç 1 2 gün boş vaktim yok o zamana kadar yapan olur belki

Sadece son t kaldığında menu tye mi acilacak son ctye acilmayacak mi t ve ctden 1 kişi kaldığında mı acilacak yoksa sadece t 1 kisi kaldığında mı ?

Eklenti hidenseek modu için lazım. Türkiyede çok oynanmadığı için bilinmez. O yüzden rus forumlarında dolaşıyorum. :D

T den son bir kişi kaldigi zaman , o sona kalan t'ye menü açılacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala