Yeni Bomba Eklentisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 182
Yeni Bomba Eklentisi
Merhabalar. Sizlerden basit bir plugin isteğim olacak. Bu eklentiyi Rus forumlarında görmüştüm ama malesef para ile veriyorlardi. Neyse eklentiden bahsedeyim :
Eklentide , son bir terörist kaldığında o kişiye özel bir menu açılacak ve menüde "Yeni Bombalar Ister Misin ?" sorusuyla birlikte Evet ve Hayir secenekleri olacak. Yeni Bomba olarak 1 flashbang ve 1 smokegrenade verilecek. ( Bomba miktarlarini cvar olarak yapabilirseniz sevinirim )
Simdiden ugrasan arkadaslar icin tesekkurler.
Eklentide , son bir terörist kaldığında o kişiye özel bir menu açılacak ve menüde "Yeni Bombalar Ister Misin ?" sorusuyla birlikte Evet ve Hayir secenekleri olacak. Yeni Bomba olarak 1 flashbang ve 1 smokegrenade verilecek. ( Bomba miktarlarini cvar olarak yapabilirseniz sevinirim )
Simdiden ugrasan arkadaslar icin tesekkurler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yeni Bomba Eklentisi
Pro mod mu modun pek önemi de yok aslında, boş anımda bakıcam yılbaşı iş güç 1 2 gün boş vaktim yok o zamana kadar yapan olur belki
Sadece son t kaldığında menu tye mi acilacak son ctye acilmayacak mi t ve ctden 1 kişi kaldığında mı acilacak yoksa sadece t 1 kisi kaldığında mı ?
Sadece son t kaldığında menu tye mi acilacak son ctye acilmayacak mi t ve ctden 1 kişi kaldığında mı acilacak yoksa sadece t 1 kisi kaldığında mı ?
Linklerini gizle |
Yeni Bomba Eklentisi
Snake. yazdı:Bu eklentiyi Rus forumlarında görmüştüm ama malesef para ile veriyorlardi..
Eklentide , son bir terörist kaldığında o kişiye özel bir menu açılacak ve menüde "Yeni Bombalar Ister Misin ?" sorusuyla birlikte Evet ve Hayir secenekleri olacak. Yeni Bomba olarak 1 flashbang ve 1 smokegrenade verilecek.

Basit bir eklenti ve ücretli satılması şaşırtıcı. Biz burada neler neler yaptık ücret istemedik almadık. İnsanlar gaza gelsin yapsın gibi bir düşünce içerisinde iseniz belirtiniz.
Linklerini gizle |
-
Yeni Bomba Eklentisi
Burda Ruslardan daha iyi pluginciler var parada istemiyorlar sadece işleri olmadığı zaman yapıyorlar 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yeni Bomba Eklentisi
Onların sadece işi plugin bizimkiler hobi olarak yapıyorogibaba911 yazdı:Burda Ruslardan daha iyi pluginciler var parada istemiyorlar sadece işleri olmadığı zaman yapıyorlar

Linklerini gizle |
-
Yeni Bomba Eklentisi
Aynen öyleENESIZM yazdı:Onların sadece işi plugin bizimkiler hobi olarak yapıyorogibaba911 yazdı:Burda Ruslardan daha iyi pluginciler var parada istemiyorlar sadece işleri olmadığı zaman yapıyorlar

Linklerini gizle |
-
Yeni Bomba Eklentisi
Hayır, para ile satıyorlar. İlk başta kayıt olmadığım için indiremedim zannettim ama her bir plugin için ek ücret alıyorlarmış. İsterseniz site linkini de verebilirim.Yek'-ta yazdı:Snake. yazdı:Bu eklentiyi Rus forumlarında görmüştüm ama malesef para ile veriyorlardi..
Eklentide , son bir terörist kaldığında o kişiye özel bir menu açılacak ve menüde "Yeni Bombalar Ister Misin ?" sorusuyla birlikte Evet ve Hayir secenekleri olacak. Yeni Bomba olarak 1 flashbang ve 1 smokegrenade verilecek.
Basit bir eklenti ve ücretli satılması şaşırtıcı. Biz burada neler neler yaptık ücret istemedik almadık. İnsanlar gaza gelsin yapsın gibi bir düşünce içerisinde iseniz belirtiniz.
Linklerini gizle |
-
Yeni Bomba Eklentisi
https://csserv.ru/Yek'-ta yazdı:Yabancı kaynak link verebilirsin sıkıntı olmaz.
Linklerini gizle |
-
Yeni Bomba Eklentisi
bybulut55 yazdı:Pro mod mu modun pek önemi de yok aslında, boş anımda bakıcam yılbaşı iş güç 1 2 gün boş vaktim yok o zamana kadar yapan olur belki
Eklenti hidenseek modu için lazım. Türkiyede çok oynanmadığı için bilinmez. O yüzden rus forumlarında dolaşıyorum.

T den son bir kişi kaldigi zaman , o sona kalan t'ye menü açılacak.
Linklerini gizle |