Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSDurağının Kendi Mapları İle Saldırı Yapıyorlar

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Evet. Fakat entity değerini Ömer abi yükseltmiyor şuan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Mesaj gönderen Red »

Furkan [VİCTORY] yazdı:Şimdi de yeni birşeyler bulmuşlar saldırı peşinde olanlar csdurağının kendi yüklediği maplardan bazılar hatalı direk server çöküyor örnek olarak de_tuscan - hns_mie bu maplar sorunlu maplar ve dahasıda var bu olay daha çok yayılmadan csdurağı kendi maplarını teker teker kontrol etmeli açılmıyorsa orda durmamalı. Bu bizim zararımıza silmek istiyoruz silemiyoruz ben bu yüzden 2-3 defa serverim fullken çöktü yasakları komutlara yazıyoruz başka bir map daha bulup onla yapıyorlar bu sefer. birisi hata yapınca tsden banlayınca hemen oyuna gidip bu mapları açıyor yetkiyide silene kadar iş işten geçmiş oluyor buda çok can sıkmaya başladı lütfen bu konun üstüne durun Eğer imkanı olan varsa bu konuyu yetkili kişileri ulaştırsın Teşekkürler.
yasaklı komutlara yazabilirsin örnek ;
amx_map de_tuscan gibi yasaklamak istediklerini yazabilirsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Böyle böyle 50 tane map yazacak sadece bu arkadaş, ama diğer habersiz sunucular hep çökecek. Yetkiyi kapatsa yine sıkıntı komutçulara veya adminlere illa vermeli yetkisi olan belirli kişiler de yapabiliyor ben çok gördüm 2 yıl yanımda durup saldırı atanı. Hem yetkili oyunda da olmaya bilir 50 gün aynı map sıktırır insanı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala