Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSDurağının Kendi Mapları İle Saldırı Yapıyorlar

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Furkan [VİCTORY]
Server Ip/DNS: cs61.csduragi.com
Clan İsmi: SELÇUKLU İMP.

Mesaj gönderen Furkan [VİCTORY] »

Şimdi de yeni birşeyler bulmuşlar saldırı peşinde olanlar csdurağının kendi yüklediği maplardan bazılar hatalı direk server çöküyor örnek olarak de_tuscan - hns_mie bu maplar sorunlu maplar ve dahasıda var bu olay daha çok yayılmadan csdurağı kendi maplarını teker teker kontrol etmeli açılmıyorsa orda durmamalı. Bu bizim zararımıza silmek istiyoruz silemiyoruz ben bu yüzden 2-3 defa serverim fullken çöktü yasakları komutlara yazıyoruz başka bir map daha bulup onla yapıyorlar bu sefer. birisi hata yapınca tsden banlayınca hemen oyuna gidip bu mapları açıyor yetkiyide silene kadar iş işten geçmiş oluyor buda çok can sıkmaya başladı lütfen bu konun üstüne durun Eğer imkanı olan varsa bu konuyu yetkili kişileri ulaştırsın Teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

normal amx_map yetkisini herkesden alın ve yasaklayın belirli kisilerede mapmenu yetkisi verin sadece sizin belirlediginiz mapları menuden secerek acabilsinler ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Furkan [VİCTORY]
Server Ip/DNS: cs61.csduragi.com
Clan İsmi: SELÇUKLU İMP.

Mesaj gönderen Furkan [VİCTORY] »

Söylediğiniz güzel fikir ama artık bir topluluk olmuş bazı kişiler sadece bunu yapmak için gelip yetki alıyorlar ben kapattım peki CSDurağında 200 den fazla server var bu kişiler orayada gidecek belki sizin servere kadar gelcekler CSDurağı bu işi 1 gününü almadan halledebilir ben önlemimi alacam zaten diğer kişilere bir zarar gelmeden önlenmensi için bu konuyu açtım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bu yöntemle çökertme mevzusunu 2 kez konuştum Ömer TELLİ ile. İkisinde de yeni panel dosyalarında olmayacak demişti. Hatta jail_buyukisyan_dark haritasını da engelleyeceğini belirtmişti. Yeni panel gelene kadar komut engellemeye amx_map haritaismi ekleyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

Çok ilginç belki anlamadığım bir kısım var diye tekrar tekrar okudum ve vayy bee ne sorunmuş dedim :))

amx_map, amx_votemap komutunu yasakla oylama listesine sunucuda açılabilecek bütün haritaları gir yetkililer amx_votemapmenu komutu ile harita açabilsin hem oylama ile seçilmiş olur hemde kimse "saldırı" atamaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Yekta'nın dediği gibi. Yeni panelde o dosyalar güncellenecek. siz The PrefessionaL'ın dediği yöntemi yaparak önleyebilirsiniz. yada map adlarını engelleyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Mesaj gönderen MehmetReis- »

Yek'-ta yazdı:Bu yöntemle çökertme mevzusunu 2 kez konuştum Ömer TELLİ ile. İkisinde de yeni panel dosyalarında olmayacak demişti. Hatta jail_buyukisyan_dark haritasını da engelleyeceğini belirtmişti. Yeni panel gelene kadar komut engellemeye amx_map haritaismi ekleyin.
Dark mapı mı ? Peki neden ? Jail maplarında çoğunlukla kullanılan dark mapı zaten. sadece ismini mi engelliceksiniz ? Jail_buyukisyan_dark1 yapsak ismini yine açamıcaz mı o mapı ? Dark mapının kalkması biraz saçma olmuş bence. Kalkarsads yapçak birşey yok artık mapperciliğe başlarız :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

mehmetxkonya1 yazdı:
Yek'-ta yazdı:Bu yöntemle çökertme mevzusunu 2 kez konuştum Ömer TELLİ ile. İkisinde de yeni panel dosyalarında olmayacak demişti. Hatta jail_buyukisyan_dark haritasını da engelleyeceğini belirtmişti. Yeni panel gelene kadar komut engellemeye amx_map haritaismi ekleyin.
Dark mapı mı ? Peki neden ? Jail maplarında çoğunlukla kullanılan dark mapı zaten. sadece ismini mi engelliceksiniz ? Jail_buyukisyan_dark1 yapsak ismini yine açamıcaz mı o mapı ? Dark mapının kalkması biraz saçma olmuş bence. Kalkarsads yapçak birşey yok artık mapperciliğe başlarız :)
Serverlerin çoğunda entity yüzünden çökme yapmakta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Mesaj gönderen MehmetReis- »

Taha Demirbaş yazdı:
mehmetxkonya1 yazdı:
Serverlerin çoğunda entity yüzünden çökme yapmakta.
Entity ne demek bilmiyorum neyse teşekkürler. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Aslında çözümü var @Taha Demirbaş ; https://forums.svencoop.com/showthread. ... nd-for-all

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala