CSDurağının Kendi Mapları İle Saldırı Yapıyorlar
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 27
- Server Ip/DNS: cs61.csduragi.com
- Clan İsmi: SELÇUKLU İMP.
Şimdi de yeni birşeyler bulmuşlar saldırı peşinde olanlar csdurağının kendi yüklediği maplardan bazılar hatalı direk server çöküyor örnek olarak de_tuscan - hns_mie bu maplar sorunlu maplar ve dahasıda var bu olay daha çok yayılmadan csdurağı kendi maplarını teker teker kontrol etmeli açılmıyorsa orda durmamalı. Bu bizim zararımıza silmek istiyoruz silemiyoruz ben bu yüzden 2-3 defa serverim fullken çöktü yasakları komutlara yazıyoruz başka bir map daha bulup onla yapıyorlar bu sefer. birisi hata yapınca tsden banlayınca hemen oyuna gidip bu mapları açıyor yetkiyide silene kadar iş işten geçmiş oluyor buda çok can sıkmaya başladı lütfen bu konun üstüne durun Eğer imkanı olan varsa bu konuyu yetkili kişileri ulaştırsın Teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
normal amx_map yetkisini herkesden alın ve yasaklayın belirli kisilerede mapmenu yetkisi verin sadece sizin belirlediginiz mapları menuden secerek acabilsinler ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 27
- Server Ip/DNS: cs61.csduragi.com
- Clan İsmi: SELÇUKLU İMP.
Söylediğiniz güzel fikir ama artık bir topluluk olmuş bazı kişiler sadece bunu yapmak için gelip yetki alıyorlar ben kapattım peki CSDurağında 200 den fazla server var bu kişiler orayada gidecek belki sizin servere kadar gelcekler CSDurağı bu işi 1 gününü almadan halledebilir ben önlemimi alacam zaten diğer kişilere bir zarar gelmeden önlenmensi için bu konuyu açtım.
Linklerini gizle |
Bu yöntemle çökertme mevzusunu 2 kez konuştum Ömer TELLİ ile. İkisinde de yeni panel dosyalarında olmayacak demişti. Hatta jail_buyukisyan_dark haritasını da engelleyeceğini belirtmişti. Yeni panel gelene kadar komut engellemeye amx_map haritaismi ekleyin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Çok ilginç belki anlamadığım bir kısım var diye tekrar tekrar okudum ve vayy bee ne sorunmuş dedim
)
amx_map, amx_votemap komutunu yasakla oylama listesine sunucuda açılabilecek bütün haritaları gir yetkililer amx_votemapmenu komutu ile harita açabilsin hem oylama ile seçilmiş olur hemde kimse "saldırı" atamaz

amx_map, amx_votemap komutunu yasakla oylama listesine sunucuda açılabilecek bütün haritaları gir yetkililer amx_votemapmenu komutu ile harita açabilsin hem oylama ile seçilmiş olur hemde kimse "saldırı" atamaz
Linklerini gizle |
Yekta'nın dediği gibi. Yeni panelde o dosyalar güncellenecek. siz The PrefessionaL'ın dediği yöntemi yaparak önleyebilirsiniz. yada map adlarını engelleyin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Dark mapı mı ? Peki neden ? Jail maplarında çoğunlukla kullanılan dark mapı zaten. sadece ismini mi engelliceksiniz ? Jail_buyukisyan_dark1 yapsak ismini yine açamıcaz mı o mapı ? Dark mapının kalkması biraz saçma olmuş bence. Kalkarsads yapçak birşey yok artık mapperciliğe başlarızYek'-ta yazdı:Bu yöntemle çökertme mevzusunu 2 kez konuştum Ömer TELLİ ile. İkisinde de yeni panel dosyalarında olmayacak demişti. Hatta jail_buyukisyan_dark haritasını da engelleyeceğini belirtmişti. Yeni panel gelene kadar komut engellemeye amx_map haritaismi ekleyin.

Linklerini gizle |
Serverlerin çoğunda entity yüzünden çökme yapmakta.mehmetxkonya1 yazdı:Dark mapı mı ? Peki neden ? Jail maplarında çoğunlukla kullanılan dark mapı zaten. sadece ismini mi engelliceksiniz ? Jail_buyukisyan_dark1 yapsak ismini yine açamıcaz mı o mapı ? Dark mapının kalkması biraz saçma olmuş bence. Kalkarsads yapçak birşey yok artık mapperciliğe başlarızYek'-ta yazdı:Bu yöntemle çökertme mevzusunu 2 kez konuştum Ömer TELLİ ile. İkisinde de yeni panel dosyalarında olmayacak demişti. Hatta jail_buyukisyan_dark haritasını da engelleyeceğini belirtmişti. Yeni panel gelene kadar komut engellemeye amx_map haritaismi ekleyin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Entity ne demek bilmiyorum neyse teşekkürler.Taha Demirbaş yazdı:Serverlerin çoğunda entity yüzünden çökme yapmakta.mehmetxkonya1 yazdı:Dark mapı mı ? Peki neden ? Jail maplarında çoğunlukla kullanılan dark mapı zaten. sadece ismini mi engelliceksiniz ? Jail_buyukisyan_dark1 yapsak ismini yine açamıcaz mı o mapı ? Dark mapının kalkması biraz saçma olmuş bence. Kalkarsads yapçak birşey yok artık mapperciliğe başlarızYek'-ta yazdı:Bu yöntemle çökertme mevzusunu 2 kez konuştum Ömer TELLİ ile. İkisinde de yeni panel dosyalarında olmayacak demişti. Hatta jail_buyukisyan_dark haritasını da engelleyeceğini belirtmişti. Yeni panel gelene kadar komut engellemeye amx_map haritaismi ekleyin.

Linklerini gizle |
Aslında çözümü var @Taha Demirbaş ; https://forums.svencoop.com/showthread. ... nd-for-all
Linklerini gizle |