Arkadaşlar benim bi arkadaşım şöyle bir şey söyledi , Fast FTP Yani Modellerin hızlı yüklenmesi için ayrı ayrı klasör açmam gerekiyormuş her model için yoksa tek klasör içinde modeller olursa arasından rastgele 1 tane modeli tek Hızlı Yüklüyormuş doğruluk payı nedir ?
@Taha Demirbaş
Fast FTP Hakkında ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Fast FTP Hakkında ?
Eğer fast ftp'yi mesela kendi siten uzerinden indirilmesini ayarlıyacaksan su sekilde yapman yeterli oluyor.NuriReisHDYoutuber yazdı:Arkadaşlar benim bi arkadaşım şöyle bir şey söyledi , Fast FTP Yani Modellerin hızlı yüklenmesi için ayrı ayrı klasör açmam gerekiyormuş her model için yoksa tek klasör içinde modeller olursa arasından rastgele 1 tane modeli tek Hızlı Yüklüyormuş doğruluk payı nedir ?
@Taha Demirbaş
"ftp://xx.com/cstrike"
icindeki dosyaların hepsini fast ftpden yukler bu sekilde
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 140
-
- Clan İsmi: NoMercy
Fast FTP Hakkında ?
Arkadaşının dediğinin bir alakası olacagını sanmıyorum csdurağında ortalama 250 sunucu fastftp kullanıyor modelin fastftpden yuklenme hızı gun gectikce dahada artacak hızlı yuklenecek bu sekilde oluyor bende.NuriReisHDYoutuber yazdı:Arkadaşlar benim bi arkadaşım şöyle bir şey söyledi , Fast FTP Yani Modellerin hızlı yüklenmesi için ayrı ayrı klasör açmam gerekiyormuş her model için yoksa tek klasör içinde modeller olursa arasından rastgele 1 tane modeli tek Hızlı Yüklüyormuş doğruluk payı nedir ?
@Taha Demirbaş
Ayrı ayrı klasör gereksiz !
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Fast FTP Hakkında ?
teşekkürler.ShooTeR yazdı:Arkadaşının dediğinin bir alakası olacagını sanmıyorum csdurağında ortalama 250 sunucu fastftp kullanıyor modelin fastftpden yuklenme hızı gun gectikce dahada artacak hızlı yuklenecek bu sekilde oluyor bende.NuriReisHDYoutuber yazdı:Arkadaşlar benim bi arkadaşım şöyle bir şey söyledi , Fast FTP Yani Modellerin hızlı yüklenmesi için ayrı ayrı klasör açmam gerekiyormuş her model için yoksa tek klasör içinde modeller olursa arasından rastgele 1 tane modeli tek Hızlı Yüklüyormuş doğruluk payı nedir ?
@Taha Demirbaş
Ayrı ayrı klasör gereksiz !
Linklerini gizle |
Fast FTP Hakkında ?
Tek klasör açıp içine 15 tane model attım. Süre artar fakat bir süre sonra yine hızlı yüklenir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Fast FTP Hakkında ?
Ayrı Ayrı Klasör Bencede Gereksiz Kardeşim Benim Serverim Zombi Birçok Özel Silah Yüklü Hepside Tek Klasörde Hepsi Bir Kaç Saniyede Yükleniyor Ayrı Ayrı Klasöre Koydugum Silahlarda Var Farkını Görmedim
Linklerini gizle |