Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Fast FTP Hakkında ?

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Fast FTP Hakkında ?

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

Arkadaşlar benim bi arkadaşım şöyle bir şey söyledi , Fast FTP Yani Modellerin hızlı yüklenmesi için ayrı ayrı klasör açmam gerekiyormuş her model için yoksa tek klasör içinde modeller olursa arasından rastgele 1 tane modeli tek Hızlı Yüklüyormuş doğruluk payı nedir ?

@Taha Demirbaş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Fast FTP Hakkında ?

Mesaj gönderen ShooTeR »

NuriReisHDYoutuber yazdı:Arkadaşlar benim bi arkadaşım şöyle bir şey söyledi , Fast FTP Yani Modellerin hızlı yüklenmesi için ayrı ayrı klasör açmam gerekiyormuş her model için yoksa tek klasör içinde modeller olursa arasından rastgele 1 tane modeli tek Hızlı Yüklüyormuş doğruluk payı nedir ?

@Taha Demirbaş
Eğer fast ftp'yi mesela kendi siten uzerinden indirilmesini ayarlıyacaksan su sekilde yapman yeterli oluyor.
"ftp://xx.com/cstrike"
icindeki dosyaların hepsini fast ftpden yukler bu sekilde

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

!berk!23
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Fast FTP Hakkında ?

Mesaj gönderen !berk!23 »

%0 Sorunsuz Çalişiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Clan İsmi: NoMercy

Fast FTP Hakkında ?

Mesaj gönderen ShooTeR »

NuriReisHDYoutuber yazdı:Arkadaşlar benim bi arkadaşım şöyle bir şey söyledi , Fast FTP Yani Modellerin hızlı yüklenmesi için ayrı ayrı klasör açmam gerekiyormuş her model için yoksa tek klasör içinde modeller olursa arasından rastgele 1 tane modeli tek Hızlı Yüklüyormuş doğruluk payı nedir ?

@Taha Demirbaş
Arkadaşının dediğinin bir alakası olacagını sanmıyorum csdurağında ortalama 250 sunucu fastftp kullanıyor modelin fastftpden yuklenme hızı gun gectikce dahada artacak hızlı yuklenecek bu sekilde oluyor bende.
Ayrı ayrı klasör gereksiz !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Fast FTP Hakkında ?

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

ShooTeR yazdı:

@Taha Demirbaş
Arkadaşının dediğinin bir alakası olacagını sanmıyorum csdurağında ortalama 250 sunucu fastftp kullanıyor modelin fastftpden yuklenme hızı gun gectikce dahada artacak hızlı yuklenecek bu sekilde oluyor bende.
Ayrı ayrı klasör gereksiz !
teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Fast FTP Hakkında ?

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Tek klasör açıp içine 15 tane model attım. Süre artar fakat bir süre sonra yine hızlı yüklenir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mr.Persians
Clan İsmi: LasTShoT | Clan
İletişim:

Fast FTP Hakkında ?

Mesaj gönderen Mr.Persians »

Ayrı Ayrı Klasör Bencede Gereksiz Kardeşim Benim Serverim Zombi Birçok Özel Silah Yüklü Hepside Tek Klasörde Hepsi Bir Kaç Saniyede Yükleniyor Ayrı Ayrı Klasöre Koydugum Silahlarda Var Farkını Görmedim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala