Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Panel Ödemesi

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Panel Ödemesi

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Beyler bugün ödeme yaptım ve finansbank hiç bir şekilde 1 kuruş dahi işlem ücreti almıyor .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Servet245
İletişim:

Panel Ödemesi

Mesaj gönderen Servet245 »

sizofrenresul yazdı:Selamun aleyküm beyler ben 1 senedir ziraat bankası atm den panele para atmaktayim 2016 da 5 TL işlem ücreti vardı yaklaşık 5-6 ay önce 6 TL oldu geçen ay da 7 TL olmuş :D diğer ödeme seneceklerinde bulunan bankaların hangisin de en az işlem ücreti alınıyor bilen yardım ederse sevinirim.
Not : 7 TL evet çok büyük para değil ama işlem ücreti için o bankaya 7 TL vermek istemiyorum o yüzden soruyorum şimdiden teşekkürler.
ziraat bankası kartsız işlemde 5 tl kartlı işlemde 6 tl keser kardeşim daha bugün kartsız yaptım..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Panel Ödemesi

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Servet245 yazdı:
sizofrenresul yazdı:Selamun aleyküm beyler ben 1 senedir ziraat bankası atm den panele para atmaktayim 2016 da 5 TL işlem ücreti vardı yaklaşık 5-6 ay önce 6 TL oldu geçen ay da 7 TL olmuş :D diğer ödeme seneceklerinde bulunan bankaların hangisin de en az işlem ücreti alınıyor bilen yardım ederse sevinirim.
Not : 7 TL evet çok büyük para değil ama işlem ücreti için o bankaya 7 TL vermek istemiyorum o yüzden soruyorum şimdiden teşekkürler.
ziraat bankası kartsız işlemde 5 tl kartlı işlemde 6 tl keser kardeşim daha bugün kartsız yaptım..
Güzel kardesim biliyorum yazmana gerek yok ve geçen ay 7 Tl aldı ziraat yinede teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala