Not : 7 TL evet çok büyük para değil ama işlem ücreti için o bankaya 7 TL vermek istemiyorum o yüzden soruyorum şimdiden teşekkürler.
Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Teb 5 tl kesiyor. (Yanlış hatırlamıyorsam değiştimi bilmiyorum)sizofrenresul yazdı:Selamun aleyküm beyler ben 1 senedir ziraat bankası atm den panele para atmaktayim 2016 da 5 TL işlem ücreti vardı yaklaşık 5-6 ay önce 6 TL oldu geçen ay da 7 TL olmuşdiğer ödeme seneceklerinde bulunan bankaların hangisin de en az işlem ücreti alınıyor bilen yardım ederse sevinirim.
Not : 7 TL evet çok büyük para değil ama işlem ücreti için o bankaya 7 TL vermek istemiyorum o yüzden soruyorum şimdiden teşekkürler.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Kod: Tümünü seç
Ziraat Bankası 7 TL
İş Bankası 7 TL
Teb (Türkiye Ekonomi Bankası)4 TL-5 TL
Garanti %3,50 + 3 TL & 6,00 TL Tam net bilgim yok bu konuda garanti karışık
Enpara (Ücretsiz)
Linklerini gizle |
Yani biraz zor olacak yada her ay bi bankayı denemek lazım ama atm den ödeme yapanlar bunu bilir açıkçası söyleseler güzel olacak.oCezaMelegi yazdı:İnternetten biraz bakındığım bilgilere göre şöyle
Hepsi aynı evin başka renge boyanmış hali gibi....
Şöyle diyeyim şu piyasa durumuna göre min 5 tlye bulunur.. Gidin bir hesap açın internet bankacılığı 2-5 tl arası bir şey kesiyor..
Hesap açıncada zaten hesap işletim ücreti kesiyor. Yani o para her türlü sizden çıkacak.
Yok biz 3 tl kesiyoruzda ama siz ne kadar para atıyorsanız bilmem yüzde kaçını keselim falan gibi hikayeler dizmişler kendilerine göre.. Zor seçim oturup bankalara tek tek sormak lazım.
Kod: Tümünü seç
Ziraat Bankası 7 TL İş Bankası 7 TL Teb (Türkiye Ekonomi Bankası)4 TL-5 TL Garanti %3,50 + 3 TL & 6,00 TL Tam net bilgim yok bu konuda garanti karışık Enpara (Ücretsiz)
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Eyvallah kanka bunu yazalım .noeldayi yazdı:iş bankası +4 tl kesiyor 1.5 yıldır ordan ödeme yapıyorum
Linklerini gizle |
Mobil de kesinti çok ama ha çektiği para ile panele geçen TL miktarı çok kötü değil mi ? ReisKtalko yazdı:Mobil ödemeyi tercih ettiğim için bilmiyorum, ortalama mobil ile banka arasında 3 4 TL oynadığı için takmıyorum.
Linklerini gizle |