sizofrenresul yazdı:Şu konuyu bi çözemedik herkes panel odemesini mobil mi yapıyor ?
Adminlik satanlar için daha çok mobil daha kolay gelıyor kucuk yasta arkadaslarda aldıgı ıcın bankayı bılmıyorlar ama atm içinde enpara ücretsiz diye biliyorum.
sizofrenresul yazdı:Şu konuyu bi çözemedik herkes panel odemesini mobil mi yapıyor ?
Adminlik satanlar için daha çok mobil daha kolay gelıyor kucuk yasta arkadaslarda aldıgı ıcın bankayı bılmıyorlar ama atm içinde enpara ücretsiz diye biliyorum.
Tamam adminlik satışında bende onu kullanıyorum ama panel sahiplerinin herhalde %90 ı mobil odeme yapıyor paneline.
DexT yazdı:Hocam bendede böyle sorun vardı işbankası 7TL Kesiyordu Tavsiyem enpara yani finansbank üzerinden yatır işlem ücreti vb. kesmiyor gayet memnunum
Finansbank 20 TL işlem ücreti alıyor diye biliyorum emin misiniz ?
Eminim hocam enpara yani finansbank üzerinden yatırıyorum hep
DexT yazdı:Hocam bendede böyle sorun vardı işbankası 7TL Kesiyordu Tavsiyem enpara yani finansbank üzerinden yatır işlem ücreti vb. kesmiyor gayet memnunum
Finansbank 20 TL işlem ücreti alıyor diye biliyorum emin misiniz ?
Eminim hocam enpara yani finansbank üzerinden yatırıyorum hep
Konuyu upluyor gibi olucak fakat bugün ziraatten ödeme yaptım bankamatik 6 tl kesiyor. Ya ilerleyen zamanlarda artıcak yada artmaz bilmiyorum yazayim dedim.
oCezaMelegi yazdı:Konuyu upluyor gibi olucak fakat bugün ziraatten ödeme yaptım bankamatik 6 tl kesiyor. Ya ilerleyen zamanlarda artıcak yada artmaz bilmiyorum yazayim dedim.
1 senedir ziraat bankası atm den panele para atmaktayim 2016 da 5 TL işlem ücreti vardı yaklaşık 5-6 ay önce 6 TL oldu geçen ay da 7 TL olmuş. Sizden 6 TL çekmesi garip , yinede teşekkürler iyi akşamlar.