Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hile Tespiti İçin Fikir

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Hile Tespiti İçin Fikir

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

Herkese selam arkadaşlar... Aklıma bir fikir geldi kodlama becerilerim zayıf olduğu için ve kodlama bilen arkadaşım pek müsait olmadığı için buradan hem fikrimi sunmak hemde yardım almak istiyorum...

Lucia Hallucination adlı bir eklenti var bu eklenti ile yetkililer "luciaToggle" komutuyla şüpheli oyuncunun nişan aldığı yere düşmanın takımdan birinin model görüntüsünü atıyor ve eğer oyuncu hile ise bu modeli görebiliyor ve vurmaya çalışıyor fakat hile değilse bu modeli göremiyor... Son günlerde tam emin olmamakla birlikte csdurağında tam sağlıklı çalışmıyordu sanırım... Her neyse fikrim şu bu eklentiyi sadece yetkililer değilde oyuncular da şüphelendiği kişiye aynı şekilde modeller atabilseydi ve attığı modeli izleyici olan herkes görebilseydi (mevcut eklentide sadece yetkililer atar ve yetkililer görür) bence admin-oyuncu dayanışmasını daha da artırır ve hilecilerin tespiti çok daha kolay olur. Bununla birlikte model sadece duvarlarda gözüküyor sıradan bir oyuncu gibi duvarda değilde oyun alanında gözükmesi hilecinin durumu fark etme olasılığını en az seviyeye düşürür...

Hatta ve hatta bu eklentiyi geliştirip hilecinin kafasını karıştıran çeşitli eklentiler bile yapılabilir... Şu resimi incelerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz...

Resim

Ben bir hile açıp eklentiyi test ettim ve hile, halisülasyonu bir oyuncu olarak algılıyor (halisülasyonun üstündeki isim aynı zamanda karşı takımdaki bir bot oyuncunun ismi)bu da hilecinin o halisülasyona aim kayabileceği anlamına geliyor... Her neyse kısaca ben kendim için bir eklenti değil bütün hileci mağdurları için bir eklenti isteğinde ve fikir beyanında bulundum... Sizlerinde fikirlerini bekliyorum
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

burak987
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Hile Tespiti İçin Fikir

Mesaj gönderen burak987 »

MSS Ye Yaptırsaydın keşke :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

Hile Tespiti İçin Fikir

Fikirlerle istekler birbirine girdi biraz özetle istediğim;

- Her oyuncu halisülasyon atabilsin (normalde sadece yetkililer atar)
- Bir oyuncuya halisülasyon atıldıysa başka oyuncu atamasın ve bu oyuncuya zaten atıldı uyarısı versin
- Halüsilasyonları "izleyici" olan bütün oyuncular görebilirsin (normalde sadece yetkililer görür)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Antoine Griezmann

Hile Tespiti İçin Fikir

Mesaj gönderen Antoine Griezmann »

Aslında iyi fikir oyuncuların hepsi birlikte hileyi izleyip votebanla banlanmasını sağlıyabılırlerdı.Güzel fikir :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Hile Tespiti İçin Fikir

Mesaj gönderen uzman59 »

The​ Professiona͏l yazdı:Herkese selam arkadaşlar... Aklıma bir fikir geldi kodlama becerilerim zayıf olduğu için ve kodlama bilen arkadaşım pek müsait olmadığı için buradan hem fikrimi sunmak hemde yardım almak istiyorum...

Lucia Hallucination adlı bir eklenti var bu eklenti ile yetkililer "luciaToggle" komutuyla şüpheli oyuncunun nişan aldığı yere düşmanın takımdan birinin model görüntüsünü atıyor ve eğer oyuncu hile ise bu modeli görebiliyor ve vurmaya çalışıyor fakat hile değilse bu modeli göremiyor... Son günlerde tam emin olmamakla birlikte csdurağında tam sağlıklı çalışmıyordu sanırım... Her neyse fikrim şu bu eklentiyi sadece yetkililer değilde oyuncular da şüphelendiği kişiye aynı şekilde modeller atabilseydi ve attığı modeli izleyici olan herkes görebilseydi (mevcut eklentide sadece yetkililer atar ve yetkililer görür) bence admin-oyuncu dayanışmasını daha da artırır ve hilecilerin tespiti çok daha kolay olur. Bununla birlikte model sadece duvarlarda gözüküyor sıradan bir oyuncu gibi duvarda değilde oyun alanında gözükmesi hilecinin durumu fark etme olasılığını en az seviyeye düşürür...

Hatta ve hatta bu eklentiyi geliştirip hilecinin kafasını karıştıran çeşitli eklentiler bile yapılabilir... Şu resimi incelerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz...

Resim

Ben bir hile açıp eklentiyi test ettim ve hile, halisülasyonu bir oyuncu olarak algılıyor (halisülasyonun üstündeki isim aynı zamanda karşı takımdaki bir bot oyuncunun ismi)bu da hilecinin o halisülasyona aim kayabileceği anlamına geliyor... Her neyse kısaca ben kendim için bir eklenti değil bütün hileci mağdurları için bir eklenti isteğinde ve fikir beyanında bulundum... Sizlerinde fikirlerini bekliyorum

@The​ Professiona͏l

Csdurağı serverlerinde " Duvar izleme(WallHack) Hile programları " aylar önce tamamı kesin olarak engellenmiştir..

Tüm bu engellemelere rağmen uygulamaların işe yaramadığını düşünmekte iseniz kanıtlamak durumunda kalabilirsiniz..

Bir kişi gelsin forumda Duvar Hile Engellemelerin işe yaramadığını buyursun kanıtlasın ...

Engellemelerin Çalışması için , Panel Güvenlik Ayarlarındaki Wall Engelleyici Açık olması gerekmektedir..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

Hile Tespiti İçin Fikir

@uzman59 emin olmak için kontrol ettim istikrarsız çalışan bir aimbot koruması ve %90 engellenen duvar koruması var yani bu demek oluyor ki duvar hilesi olan birisi düşmanını 2-3 saniye önceden görebilir bunu az önce denedim ve aim koruması csdurağının yönetim sunucusunda neredeyse sıfır durumda mrgaming biraz daha artırmış korumayı fakat genel olarak duvar koruması yetersiz bir hileci düşmanını 2-3 saniye önceden görebiliyorsa başka ne istiyebilir ki... Her neyse ben zaten furien sunucum için böyle bir koruma isteğinde bulunmuştum yani duvar gibi etkenler söz konusu değil bu modda... Fakat ben bir hileci olsam çok rahat bir şekilde hile açıp rahat bir şekilde oynayabilirim eklenti işini bilen birisine tavsiyem bu eklentiyi geliştirsin ve oyuncu eğer halisülasyona Üst üste atış yapıyorsa bir kaç dakika sonra oyundan atılsın birkaç dakika sonra olmasının sebebi oraya ateş açtığı için banlandığını fark etmemesi için... Bu eklenti bence çok üst düzey bir şekilde geliştirilebilir örneğin duvarda değilde oyuncunun önünde hareket eden bir model olabilir JB menüsü kodlamakla uğraşmaktan daha iyidir biraz geliştirin kendinizi hadi : )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

hpx'
Server Ip/DNS: 213.238.173.162
Clan İsmi: [F]arzet [K]i`

Hile Tespiti İçin Fikir

Mesaj gönderen hpx' »

Wall hack açan bi hileciye ne zamandır rastlamadım. Fakat aim hackler bir türlü önlenmiyor. Uyarılar algılanacakta ban yiyecekte vs.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

Hile Tespiti İçin Fikir

hpx' yazdı:Wall hack açan bi hileciye ne zamandır rastlamadım. Fakat aim hackler bir türlü önlenmiyor. Uyarılar algılanacakta ban yiyecekte vs.
Duvar hilesi koruması %90 engellenen bir koruma olduğu için tespit etmesi de zor çünkü düşmanla göz göze gelmeden bir kaç saniye önce duvardan görebiliyor bu sebeple oyuncunun izlediğini fark etmen çok zor bu koruma sadece hilecinin tespit edilmesini zorlaştırıyor(Bence)

Bu eklenti dediğim şekilde geliştirilirse hilecinin aklı karışır direkt kendini ele verir bunun yanında oyuncular izleyici olduğunda hileci avına çıkar hem hileciler temizlenir hem oyuncular sıkılmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Hile Tespiti İçin Fikir

Mesaj gönderen ogibaba911 »

The​ Professiona͏l yazdı:@uzman59 emin olmak için kontrol ettim istikrarsız çalışan bir aimbot koruması ve %90 engellenen duvar koruması var yani bu demek oluyor ki duvar hilesi olan birisi düşmanını 2-3 saniye önceden görebilir bunu az önce denedim ve aim koruması csdurağının yönetim sunucusunda neredeyse sıfır durumda mrgaming biraz daha artırmış korumayı fakat genel olarak duvar koruması yetersiz bir hileci düşmanını 2-3 saniye önceden görebiliyorsa başka ne istiyebilir ki... Her neyse ben zaten furien sunucum için böyle bir koruma isteğinde bulunmuştum yani duvar gibi etkenler söz konusu değil bu modda... Fakat ben bir hileci olsam çok rahat bir şekilde hile açıp rahat bir şekilde oynayabilirim eklenti işini bilen birisine tavsiyem bu eklentiyi geliştirsin ve oyuncu eğer halisülasyona Üst üste atış yapıyorsa bir kaç dakika sonra oyundan atılsın birkaç dakika sonra olmasının sebebi oraya ateş açtığı için banlandığını fark etmemesi için... Bu eklenti bence çok üst düzey bir şekilde geliştirilebilir örneğin duvarda değilde oyuncunun önünde hareket eden bir model olabilir JB menüsü kodlamakla uğraşmaktan daha iyidir biraz geliştirin kendinizi hadi : )
Wallhack %90 engellenmesi yine iyi Çoğu (gametracker) sunucularında vs. bu bile yok cs 1.6 ömrü biten bir oyun artık daha geliştirirlermi bilmem fakat jbmenu yazcaklarına bunu halletsinler dediğiniz gibi :D

Arkadaşımda değişik bir aimbot hilesi vardı kesinlikle ping vs olmazsa uyarı vermiyordu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

Hile Tespiti İçin Fikir

ogibaba911 yazdı:
The​ Professiona͏l yazdı:@uzman59 emin olmak için kontrol ettim istikrarsız çalışan bir aimbot koruması ve %90 engellenen duvar koruması var yani bu demek oluyor ki duvar hilesi olan birisi düşmanını 2-3 saniye önceden görebilir bunu az önce denedim ve aim koruması csdurağının yönetim sunucusunda neredeyse sıfır durumda mrgaming biraz daha artırmış korumayı fakat genel olarak duvar koruması yetersiz bir hileci düşmanını 2-3 saniye önceden görebiliyorsa başka ne istiyebilir ki... Her neyse ben zaten furien sunucum için böyle bir koruma isteğinde bulunmuştum yani duvar gibi etkenler söz konusu değil bu modda... Fakat ben bir hileci olsam çok rahat bir şekilde hile açıp rahat bir şekilde oynayabilirim eklenti işini bilen birisine tavsiyem bu eklentiyi geliştirsin ve oyuncu eğer halisülasyona Üst üste atış yapıyorsa bir kaç dakika sonra oyundan atılsın birkaç dakika sonra olmasının sebebi oraya ateş açtığı için banlandığını fark etmemesi için... Bu eklenti bence çok üst düzey bir şekilde geliştirilebilir örneğin duvarda değilde oyuncunun önünde hareket eden bir model olabilir JB menüsü kodlamakla uğraşmaktan daha iyidir biraz geliştirin kendinizi hadi : )
Wallhack %90 engellenmesi yine iyi Çoğu (gametracker) sunucularında vs. bu bile yok cs 1.6 ömrü biten bir oyun artık daha geliştirirlermi bilmem fakat jbmenu yazcaklarına bunu halletsinler dediğiniz gibi :D

Arkadaşımda değişik bir aimbot hilesi vardı kesinlikle ping vs olmazsa uyarı vermiyordu.
İstatiksel verilere göre cs 1.6 bi 10 yıl daha gider gibi baksana millet okul ders dinlemeden cs oynuyor : ))

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala