Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hile Tespiti İçin Fikir

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Hile Tespiti İçin Fikir

Mesaj gönderen Ktalko »

Yek'-ta yazdı:Alias aslında bir hile değildir. Alias hızlı komut işlemek için oyunda olan bir şey. Sxe bile bir sürümünde yasaklamış, alias komutunun amacını tam olarak anlayınca alias ı serbest bırakıp sadece aliasa yönlendirilen yasaklı komutları engellemiş. Aliası %100 bir şekilde ek programlar aracılığı ile engellersin, ama o yasaklı komutları ek programa bağlı kalmadan da yasaklayabilirsin. Bizim CSD sunucularında yapmış olduğumuz bu. Birde alias açıp kullanmayan ve abi ben alias geçiriyorum diyenler var. Onlardan olmayın. Çünkü kullanmadığınız müddetçe sistem algılamaz, çünkü kullanmıyorsunuz, sadece arka planda tutuyorsunuz. Kullanın, yasaklı komutu görürse sistem oto banlar. Mesela avadd, setbrust vs. Bu komutların olmadığı alias cfg boş cfgdir. Olan configlerde de çalıştırılır ise banlanır.

Halisulasyon eklentisi son kurup denediğimde full sunucuda herhangi bir yavaşlık yaratmıyordu, hatta sanırım hala cs5com da kurulu, Volkanlar kullanıyor. Yavaşlık yaratan adminlerin duvardan izlemesini sağlayan eklenti idi. Onu da neugomon çok güzel bir şekilde rework yaparak paylaşmış, sadece duvardan gösteriyor rakibi, diğer zımbırtıları olmadığı için yavaşlık vs. yapmıyor.

dm.csduragi.com da ise CSD nin geliştirdiği basit bir aimhack önleyici var. Beta olarak kurup bıraktık, aim hilenizi orada da bi deneyip yorum atın.

CSD dede geçen hileler var, yok değil. Bu hileleri ancak steam+ ile engelleyebilirsiniz.
Aliaslı geçirdiğim cfg hızlı yürüyüş (ışınlanma seviyesinde) + 1 saniyede 30 mermi atabilme. Çalıştırdığım taktirde ban veya başka bir uyarı almadım. Cfg basılı şekilde jarjor 1 saniyede değişebilmekte, 1 saniyede tüm mermiyi atabiliyor. Böyle bir cfgnin prolarda tehlikeli olduğunu düşünmekteyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Hile Tespiti İçin Fikir

Mesaj gönderen Yek'-ta »

1 saniye de 30 mermi atabilme ? Sadece cfg olduğuna emin misin? Config içini ÖM den gönder bana.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala