Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverimiz mi kapandı ? (Serverimiz hakkında bilgi ?)

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

inşallah 2 klanında yasaklanma kararı çıkmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

jilet14533 yazdı:Bana boş laf yapmayın jilet kimsin şöle böle sizene kardeş benden ben kimsem serverim var paylaşmak istemiyorum teamtr gelicek adam yollucak nuri yollucak demi karaktersisiziniz kalaktoko adın neyse sen kimsin ya diyosun sanane bilder ben istedigimi derim kapanmış teamtr oh benim panelimden söverken iyidi kanıtı olmasada bunu diyim şimdi burda bana boş yapmayın toz olun sanane ömerbeyin fotosunu çaldıysam ımansız wistonmuş Açık Açık ALLAHISZ sigara içen hoca sın şimdi defol git burdan çok yanlış kelimleer kullanıyosun beni tanımıyosun burda ÖMERBEYİN SON KARAR BEKLEYİN DE görün boş lafa gerek yok yazmayın beyler ya
1.si TeamTr'den Biriydin Ya Ajan Olarak Yolladılar Seni Yada Çok Büyük Döneksin
2.si Ben Sana Jeleailaltot14533 Demiyorum Benim İsmim "kalaktoko" Değil.
3.sü Bi Yorumunda TeamTr Olarak Başarılar Diyorsun Bi Yorumunda İyiki Kapanmış Diyorsun?
4.sü Kanıtın Yoksa Niye Söylüyorsun Bi Etki Ediceğini Mi Sanıyorsun?

Adamlar Konu Açmış Ömer Beyin Mesajını Bekliyor Sen Konuyu Saptırarak En Sonunda Ömer Beyin Kararını Bekleyin Diyorsun.Ayrıca Sen Kimsin Forumda Milleti Kovuyorsun?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Ben teamtrden değilim dost klanız ha istediğimde yetki vermediler diyemem verdiler sadece dost klanız hep benide teamtr sanıyorlar ..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: TeamTR Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen İMANSIZ WINSTON HOCA »

Abi bakın şunu açıklamak istiyorum o ip adresi bizim panele 100 kez girmemiş saldırı esnasında bizimde panele girip kendine yetki kodu oluşturup bazı arkadaşları banlamış can kardeşim hızlı davranıp direk değişmiş o ip adresi bizim panele 1 kez girmiş server kapandı ts gitti gt gitti felan eyvallah HAKKIMIZ neyse onu istiyoruz biz saldırı yapmayız KOS KOCA 150 Kişilik Bir clanız kendimizi tehlikeye atmayız Ordan bakınca salak gibimi gözüküyoruz Son açıklamam budur [@Bilinmeyen Etiket] Beyin Cevabını çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum ve diğer isimleri cisimleri ne olduğu belli olmayan insanlar susun Lütfen Bilmediğiniz konular hakkında atıp tutmayın Kanıtı olan atar boş konuşmaktan başka bişey bilmezsiniz siz acıyorumm size acıyorum ;)

Şunuda belirtiyim Ben bir müşteriyim ve baya uzun bir süredir parasını ödediğim server gitti halimden anlamanızı rica ediyorum geri verilsin veya para iadesi yapılsın onuda istemiyorum ama lütfen artık bir açıklama gelsin herkez doğru olanı görsün ColdFire İle ortak olduk ve bunu bozmak için yaptılar bozdularda dediğim gibi ben içtiğim çorbaya tükürmem.

İYİ FORUMLAR.
En son İMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Çrş Eki 04, 2017 9:03 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

İlk olarak geçmiş olsun.Bu konu hakkında bir yorum yapmayacağım. (Çünkü olay gözüme karışık geldi.)Fakat Bazı arkadaşlar gerginlik yaratmaya çalışıyor daha önce de böyle yapanlar oldu. Bazı arkadaşlarda burası CSDurağı müşterilerinin forumu olduğunu unutuyor sanki..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

jilet14533 yazdı:Bana boş laf yapmayın jilet kimsin şöle böle sizene kardeş benden ben kimsem serverim var paylaşmak istemiyorum teamtr gelicek adam yollucak nuri yollucak demi karaktersisiziniz kalaktoko adın neyse sen kimsin ya diyosun sanane bilder ben istedigimi derim kapanmış teamtr oh benim panelimden söverken iyidi kanıtı olmasada bunu diyim şimdi burda bana boş yapmayın toz olun sanane ömerbeyin fotosunu çaldıysam ımansız wistonmuş Açık Açık ALLAHISZ sigara içen hoca sın şimdi defol git burdan çok yanlış kelimleer kullanıyosun beni tanımıyosun burda ÖMERBEYİN SON KARAR BEKLEYİN DE görün boş lafa gerek yok yazmayın beyler ya
İnsanlarla burada konuşurken kelimelerine dikkat et şayet Ömer Bey tarafından uyarı yiyeceğini düşünüyorum. Azıcık saygını takın saygısız herif. Karşında 14 15 yaşında çocuk yok veyada askerlik arkadaşın yok kelimelerine dikkat et.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: TeamTR Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen İMANSIZ WINSTON HOCA »

Bir Yanlışınıza tüm doğrular Silinir.'

Konuyu saptırmayalım lütfen burda o arkadaşa Din ile alakalı bişeyler sorsam yerin dibine girer bazı şeyleri öğrenmek için büyümek gerekir daha önün açık youtube'den şarkısını açıp gaza geliyo burda bişeyler yazıyoda ben unutmam ;)

Destekleyen herkeze teşekkürlerimi sunuyorum yalnız lütfen Konuyu Saptırmayalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Kusura bakma kardeşim ama kim oldugun belli değil gitmişsin kendini asıl hesabınla ifşa etmemek için yeni hesap açmıssın ve burada yargılayıcı laflar kullanıyosun...
1) Kendini üstün görme.
2) Burda kimin ne yaptığına karışamazsın, kararda veremezsin bu onu yapan kişinin sorunu senin değil.
3) Takıntılı olup kanıtın olmadığı halde konuya "ay ... bilmem ne" yazma yoksa ben sana takılıcam birazdan...
Iyi forumlar dilerim !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Hayırlısı neyse o olsun .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Sadece sunucular kapatıldı, yasaklı değilsiniz.
Tekrar panel paylaşımı durumunda iki clanda süresiz uzaklaştırılacak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli