Serverimiz mi kapandı ? (Serverimiz hakkında bilgi ?)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
O Clana Yapılan saldırı bizede yapıldı o panele giren bizim panelimizde girmiştir cevap bu .
Biz daha hızlı davrandık geri aldık ve banladık olay bu. bizim serverde oynayan birimi hayır o ip bizim serverimize o gün ilk defa girilmiş yani hem bizim hemde coldfire denen clanın kapanması için yapıldı.
Biz daha hızlı davrandık geri aldık ve banladık olay bu. bizim serverde oynayan birimi hayır o ip bizim serverimize o gün ilk defa girilmiş yani hem bizim hemde coldfire denen clanın kapanması için yapıldı.
En son İMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Çrş Eki 04, 2017 3:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
tamam öyle de , neden benim panelimden küfür edildi de senin panelinden küfür edilmedi soru işareti bırakan bir şey bu
Linklerini gizle |
-
kardesim panel senin sorumlulugunda. kufur atl panel kullanicilarida degil ana hesaptan edilmis.
panel sifre vs paylasilmaz. panel 1 kisiliktir. Hacklensende sorumluluk yine senin.
panel sifre vs paylasilmaz. panel 1 kisiliktir. Hacklensende sorumluluk yine senin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
ee panel bizim sorumluluğumuzdaysa bizim panelden küfür olayı yok dediğim gibi coldfire ile biz karşılıklı ana panel verdik
Linklerini gizle |
3 . 13. Müşteri , Servis Sağlayıcı üzerinde oluşturmuş/oluşturulmuş olan hesap bilgilerini 3. şahıslar ile paylaşamaz,satamaz,takas edemez. Tespiti halinde Müşteri hesabı bloke edilir, hizmetleri iptal edilip geri ödeme yapılmaz.İMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:ee panel bizim sorumluluğumuzdaysa bizim panelden küfür olayı yok dediğim gibi coldfire ile biz karşılıklı ana panel verdik
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
karşılıklı verişmiş paneller o zaman 2 sunucudamı kapatılır yekta bey?Yek'-ta yazdı:3 . 13. Müşteri , Servis Sağlayıcı üzerinde oluşturmuş/oluşturulmuş olan hesap bilgilerini 3. şahıslar ile paylaşamaz,satamaz,takas edemez. Tespiti halinde Müşteri hesabı bloke edilir, hizmetleri iptal edilip geri ödeme yapılmaz.İMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:ee panel bizim sorumluluğumuzdaysa bizim panelden küfür olayı yok dediğim gibi coldfire ile biz karşılıklı ana panel verdik
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
1. Video : https://www.youtube.com/watch?v=Pj6vkk3 ... e=youtu.be
2. Video : https://www.youtube.com/watch?v=0HyRofm ... e=youtu.be
1. Video Açıklama : Dalale Bunları Sövüyor ve biz o gün clandan atılıyoruz ömer bey dediğim gibi saldırıyı yapan hem onlara hemde bize yaptı saldırı yapıp bizim paneli kapatmak için ana panelimizi alıp giriyor.
2. Video Açıklama : Birbirimize karşılıklı ana panel veriyoruz saldırı ne biz nede onlar yaptı saldırı bize başka biri yaptı ve 2 sunucuyu kapatmaktı amacı ömer bey kapatabilirsiniz sıkıntı yok ama suçumuz yok bunu belirtmek isterim.
O Clana Yapılan saldırı bizede yapıldı o panele giren bizim panelimizde girmiştir cevap bu .
Ve yapan kişinin ip adresini sorguladımda amerikaya bağlı çıkıyor ne bizde nede coldfire gaming'de amerikada oturan bir insan yok ömerbey.
1. Video Açıklama : Dalale Bunları Sövüyor ve biz o gün clandan atılıyoruz ömer bey dediğim gibi saldırıyı yapan hem onlara hemde bize yaptı saldırı yapıp bizim paneli kapatmak için ana panelimizi alıp giriyor.
2. Video Açıklama : Birbirimize karşılıklı ana panel veriyoruz saldırı ne biz nede onlar yaptı saldırı bize başka biri yaptı ve 2 sunucuyu kapatmaktı amacı ömer bey kapatabilirsiniz sıkıntı yok ama suçumuz yok bunu belirtmek isterim.
Ve yapan kişinin ip adresini sorguladımda amerikaya bağlı çıkıyor ne bizde nede coldfire gaming'de amerikada oturan bir insan yok ömerbey.
En son İMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Çrş Eki 04, 2017 3:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
aynı şekilde . yok nuri ile konuşmuşum felan hikaye , ben zamanında bunlarla kavgalı olup csduragindan özür diledim o yüzden atılmıştım . ben şahsi olarak kimseyle konuşmadım , alper inde dediği gibi hiçbir suçumuz yoktur. Kim ne derse desin teamtr nin ve coldfirenin suçunun olmadıgını biliyoruz. 2 tarafa da saldırı oldu onlar hemen uyandı fakat ben uyanamadım. Ana Panele Saldırı oldu , gerçekten bizim suçumuz yoktur. Yasaklanmayalım istiyoruz , asosyal albayın yaptığı söyleniyor hepimiz asosyal albay ***** diye banladılar. 2 Tarafın da yaptığını düşünmüyorum inşallah 2 klan da kapatılıp yasaklanmayız , gerçekten bizim hiç bir suçumuz yoktur. İyi forumlarİMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:1. Video : https://www.youtube.com/watch?v=Pj6vkk3 ... e=youtu.be
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
@PaZee
Linklerini gizle |
-
Ayrıyeten ekleme yapmak istiyorum . benim dalale hakkında alakam yoktur. kim ne derse ona inanacak kadar kötü bir firma da da değiliz . Dalale leader benim adamlarım dese ozaman onlarda kapansın saçmalık böyle bir konu. Dalale hakkında atılan şeyi kesinlikle kınıyorum yalanlıyorum. CSDuraginin doğru kararı vereceğini de gönülden inanıyor ve düşünüyorum.Gereken neyse yapılsın yani . Bu konuda da ayrıyeten bilgi vermek istedim İyi Forumlar....
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 22
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: CsD
@nurireishdyoutuber Arkadaşım Ben kanıtlayamam ama Sen Dalale ne derse yaparsın milletin paneli için kendi panelini verirsin coldfire de oldugun için oranın kapanmasını isterim . ama oranın asıl kurucusu CEO Die biri yapcak bişi yok sende kurucusun ceo ya yazık ama suçlusun bence kanıt : https://www.youtube.com/watch?v=0HyRofmQi6g
Ömerbey Teamtr de benım panelımden vpn acıp sovduler kanıtlayamam kımse kanıtla demesın . Ama Teamtr kapanmış süper olmuş adamsınız Şuan Teamtr Ts26 Dalar hepsi kurucular bide ömerbey bakarsanız
Ömerbey Teamtr de benım panelımden vpn acıp sovduler kanıtlayamam kımse kanıtla demesın . Ama Teamtr kapanmış süper olmuş adamsınız Şuan Teamtr Ts26 Dalar hepsi kurucular bide ömerbey bakarsanız
Linklerini gizle |