Serverimiz mi kapandı ? (Serverimiz hakkında bilgi ?)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Sen kimseyi yargilayamazsin yok seni herkes biliyor ediyor diye , tanımadan yakından konuşmadan benle 4 5 ay geçirmeden boş laf yapmayın çekemiyorsunuz yalan yanlış bilip bilmeden laf yapıp konuyu kirletmeyin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bunların hepsi çekemeyen adamlar utanmadan başarılar da yazmış ben teamtr deyken yazık aciyorumKtalko yazdı:jilet14533 yazdı:@nurireishdyoutuber Arkadaşım Ben kanıtlayamam ama Sen Dalale ne derse yaparsın milletin paneli için kendi panelini verirsin coldfire de oldugun için oranın kapanmasını isterim . ama oranın asıl kurucusu CEO Die biri yapcak bişi yok sende kurucusun ceo ya yazık ama suçlusun bence kanıt : https://www.youtube.com/watch?v=0HyRofmQi6g
Ömerbey Teamtr de benım panelımden vpn acıp sovduler kanıtlayamam kımse kanıtla demesın . Ama Teamtr kapanmış süper olmuş adamsınız Şuan Teamtr Ts26 Dalar hepsi kurucular bide ömerbey bakarsanızjilet14533 yazdı:BAŞARILAR CS84 TS84 TEAMTR GAMİNG OLARAK
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Şurda ne sizin başarılarınızı biliyorum nede adınızı duydum hiç duymadığım insanlar gelip beni yargılıyor bugün nuri ile konuştuk hallettik herşeyi sen neyi nerden biliyosun gelip bize saldıran TeamTR Diyosun saldıran kişi bizim panele ilk defa girmiş ÖmerTelli Serveri Kapattı Mağduruz eyvallah cevabı [@Bilinmeyen Etiket] Vericek sen git ilk önce bi imzanı felan ayarla kimsin necisin belli değil foto çalmış bide gülüyorum sizee yaa ha bide acıyorum kardeşim 

Linklerini gizle |
-
Selamın aleyküm beyler Ömer bey araştırmaları yapıyordur kararları bekleyin bence...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Ben Nuriyide, Alperide tanır severim bu gün pc bozuldu gibi birşey oldu tam emin değilim kurcalamadım konuşamadık ama serverlerin kapanması boş yere olmuş tsde yetkisi var olabilir Ömer bey ana panale girmiş çünkü adam nasıl girdi bilinmez belki Taaruz belki Can belki Alper belki başkası kim girdi bilinmiyor ip araştırılınca yurt dışı çıkıyor çok garip. Peki en merak ettiğim konu eğer suçsuzluk ispatlanırsa 84 geri verilir mi yoksa para iadesi mi olucak akıllarda deli soru
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
servere gerek yok yasaklanma durumu olmasın yeter onlar için.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 22
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: CsD
Bana boş laf yapmayın jilet kimsin şöle böle sizene kardeş benden ben kimsem serverim var paylaşmak istemiyorum teamtr gelicek adam yollucak nuri yollucak demi karaktersisiziniz kalaktoko adın neyse sen kimsin ya diyosun sanane bilder ben istedigimi derim kapanmış teamtr oh benim panelimden söverken iyidi kanıtı olmasada bunu diyim şimdi burda bana boş yapmayın toz olun sanane ömerbeyin fotosunu çaldıysam ımansız wistonmuş Açık Açık ALLAHISZ sigara içen hoca sın şimdi defol git burdan çok yanlış kelimleer kullanıyosun beni tanımıyosun burda ÖMERBEYİN SON KARAR BEKLEYİN DE görün boş lafa gerek yok yazmayın beyler ya
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Bakın ben parasında serverinde değilim yanlış olanın düzeltilmesinide istemiyorum atılan iftira sadece çözülsün yeter Benim Param [@Bilinmeyen Etiket] Helal Olsun para sıkıntım yok ALLAHA Şükür sadece olay çözülsün yeter yasak damgası bize göre değil Herkeze Düşünceleri İçin Teşekkürler Arkadaşlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Şöyle bir bilgi vereyim web sitelerden sorguladığınız ip lokasyonlarının hepsi doğru cıkmamaktadır.TeamTR yazdı:Ben Nuriyide, Alperide tanır severim bu gün pc bozuldu gibi birşey oldu tam emin değilim kurcalamadım konuşamadık ama serverlerin kapanması boş yere olmuş tsde yetkisi var olabilir Ömer bey ana panale girmiş çünkü adam nasıl girdi bilinmez belki Taaruz belki Can belki Alper belki başkası kim girdi bilinmiyor ip araştırılınca yurt dışı çıkıyor çok garip. Peki en merak ettiğim konu eğer suçsuzluk ispatlanırsa 84 geri verilir mi yoksa para iadesi mi olucak akıllarda deli soru
Ancak geçmiş olsun umarım yasaklanmazsınız.
Linklerini gizle |
-
Ben Şuanlık Susuyorum En İyisi Hayırlısı neyse o olsun diyorum , benim bir suçumun olmadığını benim klanımın bir suçu olmadığını herkes biliyor iyi forumlar...
Linklerini gizle |