Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gt ban Yedik Jessniary [beklediğimizgibi]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

AlperenAlp
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: TS3.Jessinary.COM
Clan İsmi: JessinaryClanJB

Mesaj gönderen AlperenAlp »

Bana bu işi kıraathane yapıyor gibi geldi 2 gündür ban yemediler nasıl oluyorsa

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
By-Muhammed
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Ts85.Csduragi.info
Clan İsmi: DehseTR Jail

Mesaj gönderen By-Muhammed »

Merak etme Alperen bizi yıkamazlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

Hocam csd ailesi olarak gt gibi server siralama rank vs vs olan bir sistem olsa en azindan kendi aramizda rahatca oynanir tatli bir rekabet olur iyi forumlar :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

@PAŞA

Mesaj gönderen @PAŞA »

O zaman belli başli serverler rekabet alir, 255 sunucu arasinda rekabet olmasi sorun çikartabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

Yok hani CSDuragi ailesi 1. Si olan klan ztn buyukbir ihtimal duyna birincisidir:) ama yeni panele kadar omer bey dedigimiz gibi bir sistem yaparsa guzel olur ama dusunmek lazim iyi gunler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

KG51
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: Karanlık Gaming

Mesaj gönderen KG51 »

Gametrackerde 1. olunduğu zaman doluluk oranı en fazla olan jaili göstererek rekabeti sağlıyor. Benim şahsi fikrim 1. olunduğu zaman millet daha çok geliyor servere merak edip. AFK konusundada sonuçta bir emek var insanlar bilgisayarlarını açıp hergün bırakanlar var bunun sonucunda bilgisayarları yanan arkadaşlar var. Benim gözümde afk bırakmayan server olamaz daha öncede kesh , wild ,etiler , leader bu clanlar hep afk bırakarak biyerlere geldiler. Bu zamanda böyle birşey bizlere yapılıyorsa açıkçası bütün clanların hakları yenildi gametracker tarafındanda haksızlığa uğradık. Çoğu oyunların mesela eski sürümlerini severiz metin2 olsun felan bence csninde eski halini özlicez. Bu arada geçmiş olsun kardeş.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
By-Muhammed
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Ts85.Csduragi.info
Clan İsmi: DehseTR Jail

Mesaj gönderen By-Muhammed »

Kg51 Sana aynen Katılıyorum Teşekürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen amad »

AlperenAlp yazdı:Bana bu işi kıraathane yapıyor gibi geldi 2 gündür ban yemediler nasıl oluyorsa
Bu tür yorumlarınızı kendinize saklayın derim. Kanıtsız bir şeysiz direk karşı tarafı suçlayamazsınız. Ban yemedilerse onlar yapmış anlamına mı geliyor ? Saçmalamayın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Yorumları okumadım. Fakat dehşet'in yorumunun başındaki kelimeye baktım kitlenecek bir konuya benziyor.

Gametracker den açıklama çok net olarak "Jailbreak serverlerin sıralamada yeri yok." 'tur. Ban yemek istemeyen jb serverlerimiz Gametracker'den hesapları ile serverlerini üstlerine alıp Serverlerini DR(Derank) yapmaları gerekmektedir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bu uygulamanın sebebi nedir biliyor musunuz? Zamanında jail demek afk bıraktırmaktır deyip çoğu kişiye bu kafayı yerleştirilmesidir. Onlar 1. oldu çekildi, onlardan sonrakiler GT de çok göze battı ve jail iplerin hepsi ban yedi. Hatta TeamTR afk bıraktırarak elde ettiği rank çok önde olduğu için ip adresi kalıcı ban yedi, diğer ip adresleri askıya alındı. AFK bıraktırmak rekabete girmez şunu anlayınız lütfen. Bot atmak ile AFK bıraktırmak arasında hiçbir fark kalmadı artık.

https://www.gametracker.com/games/cs/fo ... ead=132020
GAMETRACKER ADMIN yazdı:No exceptions. This is unfair to other servers who are ranking while following the three (3) bot limit.
Kurallara uymayıp rekabete giriyorsunuz, kurallara takılınca bizim hakkımızdır diyorsunuz. Peki diğer ip adreslerin hakkı ne olacak. Diyorsunuz ki adamın afk bıraktırmaktan bilgisayarı yandı kesinlikle bizim hakkımız, kuralları bildiğin halde afk bıraktırıyorsun. Ben zamanında da uyardım ama bir ip GT 1.liği görünce herkes aynısını yapmaya başladı. Şunu da belirteyim, o ip adresininde 1.liği kalmadı artık, o ip adresininde GT de ban yediğini biliyor. Bir kişi yüzünden şuan GT de jail ip adresleri yasaklı.
Bu konu burada kapanmıştır, jail ip adresiniz varsa GT de rankınızı sıralamadan çekin, yoksa ban yersiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli