Gt ban Yedik Jessniary [beklediğimizgibi]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 187
- Server Ip/DNS: TS3.Jessinary.COM
- Clan İsmi: JessinaryClanJB
Bana bu işi kıraathane yapıyor gibi geldi 2 gündür ban yemediler nasıl oluyorsa
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 160
- Server Ip/DNS: Ts85.Csduragi.info
- Clan İsmi: DehseTR Jail
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Hocam csd ailesi olarak gt gibi server siralama rank vs vs olan bir sistem olsa en azindan kendi aramizda rahatca oynanir tatli bir rekabet olur iyi forumlar 

Linklerini gizle |
-
O zaman belli başli serverler rekabet alir, 255 sunucu arasinda rekabet olmasi sorun çikartabilir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Yok hani CSDuragi ailesi 1. Si olan klan ztn buyukbir ihtimal duyna birincisidir:) ama yeni panele kadar omer bey dedigimiz gibi bir sistem yaparsa guzel olur ama dusunmek lazim iyi gunler
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
Gametrackerde 1. olunduğu zaman doluluk oranı en fazla olan jaili göstererek rekabeti sağlıyor. Benim şahsi fikrim 1. olunduğu zaman millet daha çok geliyor servere merak edip. AFK konusundada sonuçta bir emek var insanlar bilgisayarlarını açıp hergün bırakanlar var bunun sonucunda bilgisayarları yanan arkadaşlar var. Benim gözümde afk bırakmayan server olamaz daha öncede kesh , wild ,etiler , leader bu clanlar hep afk bırakarak biyerlere geldiler. Bu zamanda böyle birşey bizlere yapılıyorsa açıkçası bütün clanların hakları yenildi gametracker tarafındanda haksızlığa uğradık. Çoğu oyunların mesela eski sürümlerini severiz metin2 olsun felan bence csninde eski halini özlicez. Bu arada geçmiş olsun kardeş.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 160
- Server Ip/DNS: Ts85.Csduragi.info
- Clan İsmi: DehseTR Jail
Kg51 Sana aynen Katılıyorum Teşekürler
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Bu tür yorumlarınızı kendinize saklayın derim. Kanıtsız bir şeysiz direk karşı tarafı suçlayamazsınız. Ban yemedilerse onlar yapmış anlamına mı geliyor ? Saçmalamayın.AlperenAlp yazdı:Bana bu işi kıraathane yapıyor gibi geldi 2 gündür ban yemediler nasıl oluyorsa
Linklerini gizle |
Yorumları okumadım. Fakat dehşet'in yorumunun başındaki kelimeye baktım kitlenecek bir konuya benziyor.
Gametracker den açıklama çok net olarak "Jailbreak serverlerin sıralamada yeri yok." 'tur. Ban yemek istemeyen jb serverlerimiz Gametracker'den hesapları ile serverlerini üstlerine alıp Serverlerini DR(Derank) yapmaları gerekmektedir.
Gametracker den açıklama çok net olarak "Jailbreak serverlerin sıralamada yeri yok." 'tur. Ban yemek istemeyen jb serverlerimiz Gametracker'den hesapları ile serverlerini üstlerine alıp Serverlerini DR(Derank) yapmaları gerekmektedir.
Linklerini gizle |
Bu uygulamanın sebebi nedir biliyor musunuz? Zamanında jail demek afk bıraktırmaktır deyip çoğu kişiye bu kafayı yerleştirilmesidir. Onlar 1. oldu çekildi, onlardan sonrakiler GT de çok göze battı ve jail iplerin hepsi ban yedi. Hatta TeamTR afk bıraktırarak elde ettiği rank çok önde olduğu için ip adresi kalıcı ban yedi, diğer ip adresleri askıya alındı. AFK bıraktırmak rekabete girmez şunu anlayınız lütfen. Bot atmak ile AFK bıraktırmak arasında hiçbir fark kalmadı artık.
https://www.gametracker.com/games/cs/fo ... ead=132020
Bu konu burada kapanmıştır, jail ip adresiniz varsa GT de rankınızı sıralamadan çekin, yoksa ban yersiniz.
https://www.gametracker.com/games/cs/fo ... ead=132020
Kurallara uymayıp rekabete giriyorsunuz, kurallara takılınca bizim hakkımızdır diyorsunuz. Peki diğer ip adreslerin hakkı ne olacak. Diyorsunuz ki adamın afk bıraktırmaktan bilgisayarı yandı kesinlikle bizim hakkımız, kuralları bildiğin halde afk bıraktırıyorsun. Ben zamanında da uyardım ama bir ip GT 1.liği görünce herkes aynısını yapmaya başladı. Şunu da belirteyim, o ip adresininde 1.liği kalmadı artık, o ip adresininde GT de ban yediğini biliyor. Bir kişi yüzünden şuan GT de jail ip adresleri yasaklı.GAMETRACKER ADMIN yazdı:No exceptions. This is unfair to other servers who are ranking while following the three (3) bot limit.
Bu konu burada kapanmıştır, jail ip adresiniz varsa GT de rankınızı sıralamadan çekin, yoksa ban yersiniz.
Linklerini gizle |