Gt ban Yedik Jessniary [beklediğimizgibi]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 160
- Server Ip/DNS: Ts85.Csduragi.info
- Clan İsmi: DehseTR Jail
Tüm Türkiye serverlarında olduğu gibi Bizde Jessniary Ailesi olarak Dünya 3 sırada TR 2 1 Olcaktık Taaki TR düşmanı Gt yöneticileri Bizide Banladı Gelsin 1 tan bot kanıtlasın serverda Serveri kökten kapatmaya Razıyız Gece Afk desen Gelsin Baksın 4 afk bile görmez Anlıyamadım giti Artık Sv Doldurmanın Zevk-i Kalmıyor Rekabet Yok
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Gametrackera Bu Kadar Baglı Kalmasak Bence Daha Çok Zevk Alıcaz Sanki Orda 1. Oluoruzda Noluor Allah İçin Bizimde Dün GT Sıfırlandı Yapcak Birşey Yok Geçmiş Olsun
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
GT'ye Niye Bağlısınız? Rekabet Olsun İstiyorsanız Doluluk Ve Online İle Rekabet Yapın. Veya Csdurağı Bi List Yapsın GT'den Daha Katı Kurallar İle Öyle Rekabet Yapın. Veya Takıldığım Server Niye GT'den Ban Yemiyor? Benim Gördüğüm Jailler Ban yiyor Birtek (Jail Olmayıp Ban Yiyen Olabilir) Niye MRGaming - Scornful Vs. Pro'lar Değilde Jail Mod?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Valla aynen rekatbet olmasa daha güzel olcak ama yine afk atılacak yine aynı şeyler olacak. 30 saat üstü ban yıcek demişler heralde ole duydum,adamlar yine afk bıraktırırlar gırcık yap derler yıne olur sorun hallolur zaten bence gametracker olmasa hergun yıne rekabet ve tartısma sebebı bulurlar.[Yok Benim severim daha çok doluyo yok senin gece sadece benim herzaman vb.] Zaten eski tadı yok eskisi gibi kurallar olsa ne guzel olur enazından suankı adamlar elımızde kalır.
Bence en güzeli gametracker olmasın
Bence en güzeli gametracker olmasın
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
1 şeyi amacı eğlenceyi Rekabetsiz Oynamak Oynatmak İzlemekte Güzel değil Rekabet olmada Zevk olmaz Gametracker Rankı İçin tüm serverlar Adam topluyor Çabalalıyor Sv Dolması İçin herşeyi Yapıorlar GameTracker Sıralaması olmadı Serverların dolması Dolmaması Fark etmez açar svyi parayı bulur uzatır 1 2 ay Rekabet olmadığı İçin oda Bıkar Csyi Bırakır Bence Csduragi Yönetimi Gt gibi Bi Liste Getirsin ona göre Rekabet Sağlıyalım Zevk Alalım
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Gametracker İçin Tüm Serverler Adam Toplamıyor Bi Kere. Csdurağı Bi Liste Getirirse GT'Den Katı Olcağını Düşünüyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Rekabet Olmadan Hiçbişeyin Zevk-i yok Kardeş İnan Bana Hemen Sıkılırsın
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Aslında GameTracker yapması gerektiği gibi kurallarını uyguluyor. Benim gözümde serverinde 1 aktif oyuncusu olan kişinin serveri 10 aktif oyuncusu olmayan kişiden daha iyi ve kalitelidir. AFK olayı aşılırsa asıl rekabet o zaman olur diye düşünüyorum, hem belki o zaman oyunun kıymetide artar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yarın İp değiştirip Servera Afk Kick koyup Spec Botları Tamamen Kaldırıcaz Hı O vakit Gene Banmı yedik Bırakırız ...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Bence zamnla açılır gametrackerle konuşmaya deneyınız.
Linklerini gizle |