Iyi Gunler Arkadaslar Zombie Plague'de Respawn Istıyorum ama şu sekil ct iken lazerle oldugunde zm olarak doğsun yani serverdekiler sürekli zm olarak dogsun ctler zm nın lazerine oldugu zaman zm olarak doğsun bu şekil plugini olan atabılırmı ? Bide Lazer Barı lazım
En son gelgitgel0616 tarafından Cum Eyl 08, 2017 9:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
öncelikle şunu söylemek istiyorum internetde bildiğin üzere bir çok biohazard mod var bu dediğin zpde yok ama biohazardada var o biohazard-respawn pluginini bana atarsan zpye çevirir sana geri atarım.
Malesef Hocam Elimde Yok Ama Soyle bırsey var : link silindi
buna kodluyabılırsen oyuncular revlendıgınde ful zm olarak dogsun lazerle oldugunde falan Verdıgım Link Respawn'ı ZP Ye Uygundur
En son gelgitgel0616 tarafından Cum Eyl 08, 2017 11:32 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ahaliyi etiketlemenize gerek yok.
Forum dışı link göndermeyin.
Lazerle demişsin. zm yi uzun zamandır uğraşlarım arasında tutmuyorum. zp_deathmatch 2 komutunu sunucuya verip bir gözlemlermisin. zm doğması lazım fakat ct zm ye oldugunde zaten doğuyor olması gerekmiyormu ?
@Taha Demirbaş O Kod plague.txt içinde yer almakta istediğim tam olarak o değil - serverde ornek ct iken t lazerine oluyorsun zm ye atacak yani respawn sırf zm ye atsın o şekil istiyorum 213.238.173.182 'deki gibi yani