[ZP] Zombie Oto Respawn (Lutfen)
Moderatör: Moderatörler
-
gelgitgel0616
Konu Sahibi - Mesajlar: 9
En son gelgitgel0616 tarafından Cum Eyl 08, 2017 9:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
JoseFine
öncelikle şunu söylemek istiyorum internetde bildiğin üzere bir çok biohazard mod var bu dediğin zpde yok ama biohazardada var o biohazard-respawn pluginini bana atarsan zpye çevirir sana geri atarım.
| Linklerini gizle |
-
gelgitgel0616
Malesef Hocam Elimde Yok Ama Soyle bırsey var : link silindi
buna kodluyabılırsen oyuncular revlendıgınde ful zm olarak dogsun lazerle oldugunde falan Verdıgım Link Respawn'ı ZP Ye Uygundur
buna kodluyabılırsen oyuncular revlendıgınde ful zm olarak dogsun lazerle oldugunde falan Verdıgım Link Respawn'ı ZP Ye Uygundur
En son gelgitgel0616 tarafından Cum Eyl 08, 2017 11:32 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
Ahaliyi etiketlemenize gerek yok.
Forum dışı link göndermeyin.
Lazerle demişsin. zm yi uzun zamandır uğraşlarım arasında tutmuyorum. zp_deathmatch 2 komutunu sunucuya verip bir gözlemlermisin. zm doğması lazım fakat ct zm ye oldugunde zaten doğuyor olması gerekmiyormu ?
Forum dışı link göndermeyin.
Lazerle demişsin. zm yi uzun zamandır uğraşlarım arasında tutmuyorum. zp_deathmatch 2 komutunu sunucuya verip bir gözlemlermisin. zm doğması lazım fakat ct zm ye oldugunde zaten doğuyor olması gerekmiyormu ?
| Linklerini gizle |
-
gelgitgel0616
@Taha Demirbaş O Kod plague.txt içinde yer almakta istediğim tam olarak o değil - serverde ornek ct iken t lazerine oluyorsun zm ye atacak yani respawn sırf zm ye atsın o şekil istiyorum 213.238.173.182 'deki gibi yani
| Linklerini gizle |
lazer eklentisini konuya atıcaksın çünkü her türlü öldün saymakta
| Linklerini gizle |
-
gelgitgel0616
@Taha Demirbaş Hocam Yani Respawnım Her Oldugumde Beni Zm olarak Doğduracak O Şekil yani
| Linklerini gizle |