@StalqeR Birilerine Sorarak Yaptığın Bir Eklentiyi Ve Aynısı Varken Yine O kişilerden Saklamak Bence de Çok Saçma
@Xander
Menüyü TL Sistemi Yapma
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Menüyü TL Sistemi Yapma
Yanlız yardımcı olmadım anlatmaya çalışırken pek fazla anlaşılmadıgı için yapılmıyor tarkan yardımcı olmuş.Fatih ~ EjderYa yazdı:@StalqeR Birilerine Sorarak Yaptığın Bir Eklentiyi Ve Aynısı Varken Yine O kişilerden Saklamak Bence de Çok Saçma
@Xander
Link: | |
Linklerini gizle |
Menüyü TL Sistemi Yapma
Yardımcı olmak istiyorum Bende. Karşı taraf plugini atmasada anlatırım nasıl yapılacağını. ama tek anlatmayla olmuyor işteXander yazdı:Yanlız yardımcı olmadım anlatmaya çalışırken pek fazla anlaşılmadıgı için yapılmıyor tarkan yardımcı olmuş.Fatih ~ EjderYa yazdı:@StalqeR Birilerine Sorarak Yaptığın Bir Eklentiyi Ve Aynısı Varken Yine O kişilerden Saklamak Bence de Çok Saçma
@Xander
Bu sefer 5 dk sonra bir daha yazıyorlar. şunu nasıl yapmamız gerekiyor diye. halbuki eklentiyi atsa benim için 2 dk. Yapıp gönderirim.
Oda orda neyi nasıl yapmışım görür. Çok cimrilik başa bela.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Menüyü TL Sistemi Yapma
Kullanıcıya aynısını söyledim hocam tw vereyim at eklentiyi hem nasıl yaptıgımı gorursun dedim ama nafile yapılacak birşey yok sıkıntısını cozdu...Fatih ~ EjderYa yazdı:Yardımcı olmak istiyorum Bende. Karşı taraf plugini atmasada anlatırım nasıl yapılacağını. ama tek anlatmayla olmuyor işteXander yazdı:Yanlız yardımcı olmadım anlatmaya çalışırken pek fazla anlaşılmadıgı için yapılmıyor tarkan yardımcı olmuş.Fatih ~ EjderYa yazdı:@StalqeR Birilerine Sorarak Yaptığın Bir Eklentiyi Ve Aynısı Varken Yine O kişilerden Saklamak Bence de Çok Saçma
@Xander
Bu sefer 5 dk sonra bir daha yazıyorlar. şunu nasıl yapmamız gerekiyor diye. halbuki eklentiyi atsa benim için 2 dk. Yapıp gönderirim.
Oda orda neyi nasıl yapmışım görür. Çok cimrilik başa bela.
Yazarak anlatmak kolay değil hocam yapamıyorlar bazen...
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 178
Menüyü TL Sistemi Yapma
Sorun Çözülmüştür , Yaratılan Stresten Dolayı Çok Özür Dilerim , İyi Forumlar.
Linklerini gizle |