Menüyü TL Sistemi Yapma
Moderatör: Moderatörler
-
Menüyü TL Sistemi Yapma
deleted
En son tarkan tarafından Prş Ağu 03, 2017 3:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Menüyü TL Sistemi Yapma
Sadece değişken olarak tanıtlattırmak yeterli değil bildigim kadarıyla.tarkan yazdı:-öncelikle bir değişken olarak tanıtın :StalqeR yazdı:Bakıyorum.Xander yazdı:Bir tane bbmenuden ctrl + f yaparak public anatl bulun oradaki gibi yapın.-daha sonra her adam oldurmesinde gelmesini istiyorsanız en kullanışlı olan deathmsg eventini kullanarak publice yönlendirinKod: Tümünü seç
new TLsistem[33]
-if ile takımına vurdugunda artmaması ve diğer ayarlarınız için şartlandırın :Kod: Tümünü seç
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_event( "DeathMsg", "xxxx ", "a") } public xxxx () new vuran = read_data(1) new vurulan = read_data(2)
Kod: Tümünü seç
public xxxx () new vuran = read_data(1) new vurulan = read_data(2) if(get_user_team(vuran) != get_user_team(vurulan) && is_user_alive(vuran)) // gerekli şartlandırmalar { /// bu şartlandırma oluşunca olacak olan işlem biz tl yi arttıracagız ... TLsistem[vuran]++ // Bu kısımda vurana 1 arttırma yaptık yani adam her birini vurdugu vakit tl si 1 artacak } }
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 178
Menüyü TL Sistemi Yapma
New tl[64]
Matematiksel islemler
Nvault ile halledebilirsiniz
Matematiksel islemler
Linklerini gizle |
Menüyü TL Sistemi Yapma
eklentiler-pluginler/kill-market-t12152.htmlStalqeR yazdı:Elimde bi Menü Var ve ben bu menüyü TL ile çalışmasını nasıl sağlarım ?
Dolar [ $ ] İle Çalışıyor Menü Şuan Bunu TL Sistemi Yapıcam.
Yani Misal = XXX [ 10000 $ ] Bunu XXX [ 25 TL ] Gibi ,
1 Adam Vurunca 1 TL gelcek. Şimdiden Teşekkürler.
Nasıl Yaparım Onu Soruyorum , .sma'yı Atmadan.
Bunun Gibi mi ?
Ben Burda TL Degilde Puan Dedim
Linklerini gizle |
-
Menüyü TL Sistemi Yapma
Evet Puan yerine TL olcak ve 1 Adam Alınca 1 TL vercek.Fatih ~ EjderYa yazdı:eklentiler-pluginler/kill-market-t12152.htmlStalqeR yazdı:Elimde bi Menü Var ve ben bu menüyü TL ile çalışmasını nasıl sağlarım ?
Dolar [ $ ] İle Çalışıyor Menü Şuan Bunu TL Sistemi Yapıcam.
Yani Misal = XXX [ 10000 $ ] Bunu XXX [ 25 TL ] Gibi ,
1 Adam Vurunca 1 TL gelcek. Şimdiden Teşekkürler.
Nasıl Yaparım Onu Soruyorum , .sma'yı Atmadan.
Bunun Gibi mi ?
Ben Burda TL Degilde Puan Dedim
Linklerini gizle |
-
Menüyü TL Sistemi Yapma
Video Varmı Buna Benzer veya Bunun gibi ? veya yazıyla yapılacak birşeymi ?redarmygaming yazdı:New tl[64]
Matematiksel islemler
Linklerini gizle |
Menüyü TL Sistemi Yapma
Tam olarak nasıl bir plugin istiyorsun birazcık açıklar mısın ?
Linklerini gizle |
-
Menüyü TL Sistemi Yapma
Plugin değil menü $ ile çalışıyor onu TL Yapıcam , Şuan bi konu buldum farklı bi sitede Onu Denicem Olmassa Dönüş Yaparım.Fatih ~ EjderYa yazdı:Tam olarak nasıl bir plugin istiyorsun birazcık açıklar mısın ?
Linklerini gizle |