Şuanlık bu şekilde kullanın smayı iyice bi kontrol edeyim işlerim varda daha sonra konunuza cevap atıcam.
Ama eğer hata logları verdiğinde sıkıntı cıkmıyordu ise ve yer altına dusmuyordu kutular ise o şekildede kullanabilirsiniz.
Moruk 1 senedir kullanıyorum kutu zaten oyuncuların spawn bölgelerine düşüyor.
Sen son düzenlemeyi yaptıktan sonra yine aynı şekilde düşüyor spawn noktalarına ama mapin altına düşüyor.
Kardeşim elimde test swsi olsa kontrol edicemde olmadıgı için hldsdede calıstırmıyor plugini eski plugin çökme sorunu yaratmıyorsa onu kullanmaya devam et yaratıyorsa yeni halini kullan simdilik hocam butun kutular yer altına girmiyordur.
ben diger arkadaşlarıda etiketliyimde
@redarmygaming
@YeKTaBEYy
@Yek'-ta
@TunnS[C]
@Tasarimci v2
redarmygaming yazdı:arka arkaya kutu düşüyor ise aynı yere yer altına girer. ayarlarını iyi ayarlaman lazım bendede dm de sorun oluyordu.
Googledan araştırdıgıma göre zaten spawn noktaları tekrar ayarlanabiliyor spawn noktalarını tekrar ayarlamasını söylemiştim ama birde sizin dusuncelerinizi ve diğer arkadaşların aklındakini söylemelerini istedim.