Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hatalı Eklenti - Error Logları

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Mesaj gönderen XhobLe »

holigan yazdı:
XhobLe yazdı:Yanlış anlamadıysam "plugin_cfg" research_mapın calısmasını sağlamakta ve research_mapta oyunda acılan mapı tarayarak kutu atıyor ? yanlış anladıysam yorum olarak belirtin bu publiclerin sıkıntı cıkartacagını sanmıyorum...
Map değişim sırasında çökme yaratıyor bu eklenti hangi durumlarda olduğunu bilmiyorum ama sanırım X mapı açıldı süre bitti Y mapı açıldı tekrar X mapı seçilirse açılırken çökme yaratıyor.
Tam bu olmasada bu tarz birşey :)
Bilemiyicem umarım sıkıntı duzelir :) cokme yaratırdan sys_error.log'da log oluşturmuyormu yoksa bu attıgınz loglarmı cıkıyor coktukten sonra

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Mesaj gönderen holigan »

XhobLe yazdı:
holigan yazdı:
XhobLe yazdı:Yanlış anlamadıysam "plugin_cfg" research_mapın calısmasını sağlamakta ve research_mapta oyunda acılan mapı tarayarak kutu atıyor ? yanlış anladıysam yorum olarak belirtin bu publiclerin sıkıntı cıkartacagını sanmıyorum...
Map değişim sırasında çökme yaratıyor bu eklenti hangi durumlarda olduğunu bilmiyorum ama sanırım X mapı açıldı süre bitti Y mapı açıldı tekrar X mapı seçilirse açılırken çökme yaratıyor.
Bilemiyicem umarım sıkıntı duzelir :) cokme yaratırdan sys_error.log'da log oluşturmuyormu yoksa bu attıgınz loglarmı cıkıyor coktukten sonra
sys_error.log'a birşey gelmiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Mesaj gönderen XhobLe »

holigan yazdı:
XhobLe yazdı:
holigan yazdı:
Hmm kafamda şimdi farklı farklı sorular oluştu buraya yazarak kafanızı karıştırmak istemem ^^

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

crunch98
Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
Clan İsmi: PowereXe
İletişim:

Mesaj gönderen crunch98 »

Zombie Plague Respawnı Kullanmak Yerine Bio Barlı Yazılı Respawn Kullan. İçinde is_user_zombie/cure_user/infect_user Native'leri Var. Kolayca ZP'ye Çevirebilirsin. Link Atamayacağım Google'a Yazınca İlk Sırada Zaten.

SupplyBox'a Gelirsek,

ZP SupplyBox'ı Olduğu İçin Görmeden Birşey Diyemeyeceğim. Zira Kutudan Çıkanları Verme Şekli Direk ZP Native'leri İle.
Eğer Kutudan Çıkanların Komutları Var İse. Sallıyorum /jetpack /balrog3. Bu Eklentileri Açıp İçine Parasız Clcmd Ekle.
Konsola balrog3_free Yazınca Beleş Balrog3 Gelsin. SupplyBox'ın Case Kısmına da client_cmd(id, "balrog3_free;wait;clear") Yazarsın Bu Şekilde Kodu da Görme İhtimalleri 0'a İnmiş Olur. Hatta Bu Şekilde ZP SupplyBox'ı Bile Kullanmak Zorunda Kalmaz, Normal SupplyBox'a Geçersin. Ama Yanlış Hatırlamıyorsam ZP Supplybox'ın Ayriyetten Uzaklığı SPR Dosyası İle Gösterme Özelliği Vardı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

crunch98
Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
Clan İsmi: PowereXe
İletişim:

Mesaj gönderen crunch98 »

holigan yazdı:
XhobLe yazdı:
holigan yazdı:
Komut Konsoluna "log on" Yazarak Tekrar Dene. Senin Sorunun AMX Mod İle.
Sys_Errorlog Direk Sunucunun Çökmesine Sebebiyet Veren Model/Modül vs. Hatalarını Gösterir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala