Ful Mod için yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Ful Mod için yardım
Aklımda 1,2 düşünce var bunlar için sizden yardım isteyecegım
İlk Öncelikle Hergün farklı bir mod düşünüyorum bunun için her saat 12'de map değişmesi lazım anlamayanlar için şöle açıklayım pazartesi furien salı basebuildir filan öbür günlerdede başka modlar istiyorum puliginlerini ben yapacam zaten panelde mapa gore eklentı aktıf sadece 12 de baska map acılması gerekır onun ıcınde panelde eklentı varsa yardımcı olurmusunuz veya eklentı ıcınde bana atabılcek varsa memnun olurum.
İlk Öncelikle Hergün farklı bir mod düşünüyorum bunun için her saat 12'de map değişmesi lazım anlamayanlar için şöle açıklayım pazartesi furien salı basebuildir filan öbür günlerdede başka modlar istiyorum puliginlerini ben yapacam zaten panelde mapa gore eklentı aktıf sadece 12 de baska map acılması gerekır onun ıcınde panelde eklentı varsa yardımcı olurmusunuz veya eklentı ıcınde bana atabılcek varsa memnun olurum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
Ful Mod için yardım
Hergun farklı bır mod dusunuyorum berkı pro 2 gun olabılır
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Ful Mod için yardım
Kolay bir eklenti, eklentiler bölümünde saate göre harita süresi diye bir eklenti paylaşmıştım. Onu saat 12 de harita değiştirecek şekilde düzenleyebilirsin. Aynı zamanda harita isminide kontrol ettirirsin atıyorum de_ ile başlıyorsa jail_ açar. Jail_ ile başlıyorsa zm_ açar v.s v.s
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ful Mod için yardım
Dün mobil olduğum için sadece açıkladım, sonuç nedir? Eğer yapamadıysanız kaç mod olacağını vs yazın bir bakayım.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ful Mod için yardım
Puligini Buldum Fakat denem zamnım olmadı akşama doğru bakacam birde aklımda şu var 12de degısecek ama hergun farklı mod oylaması yapılacakmı ?
yapılmayacaksa yardımcı olursanız sevınırım
yapılmayacaksa yardımcı olursanız sevınırım
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Ful Mod için yardım
1 Haftada hergun baska mod olacak saat 12ye kadar ful o modla ılgılı oylama olmasını ıstıyorum 12'dede başka modla oylama olmasını ıstıyorum düzen boyle devam edecek
Örnek verirsek Bugun Pazartesi sabah 7 suan map jailsaat 9 oylama oldu ful jaılle ılgılı maplar oylanıyor saat 12 oldu 3 oldu 5 oldu 8 oldu 11 oldu ful aynı maplar oylandı taki saat 12 oldu ya otomatık olarak yada oylamayla salı gunu mesela furıen mapları oylandı o gunde aynı sekılde takı oburgune kadar boyle oylandı sonra baska mod yanı olay bu
Örnek verirsek Bugun Pazartesi sabah 7 suan map jailsaat 9 oylama oldu ful jaılle ılgılı maplar oylanıyor saat 12 oldu 3 oldu 5 oldu 8 oldu 11 oldu ful aynı maplar oylandı taki saat 12 oldu ya otomatık olarak yada oylamayla salı gunu mesela furıen mapları oylandı o gunde aynı sekılde takı oburgune kadar boyle oylandı sonra baska mod yanı olay bu
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ful Mod için yardım
Onu sizin her mod için düzenlemeniz gerekiyor. Configs/Maps içerisinde moda göre eklenti aktif edeceksiniz. En basit örnek CSM MapChooser harita isimlerini maps.iniden çekiyor. Onda bir düzenleme yapılabilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ful Mod için yardım
Şöyle düşünmüştüm sizin dediğiniz gibi MapChooser her modun altına ekleyerek hermodda ayrı oylama olacak deyilmi ama şu sıkıntı çıkar demiştim mesela furien mod filan yok biz yukledıgımızde altına nereye yazacaz tam bilgim yok
Linklerini gizle |