Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ful Mod için yardım

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Ful Mod için yardım

Mesaj gönderen emirakpinar »

Harita isimlerini kontrol ettirerek tek 1 CSM MapChooser üzerinden yapabilirsin. Onuda plugins.iniye yazarsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Ful Mod için yardım

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

cevabım aşağı yukarı aynı olacaktır fakat fikir yolu vereyim.

1.] https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=1263 linkinden taskeri indirin.
2.] konsolunuza ; amx_task 23:59 "amx_map zm_dust2" tr şeklinde yazın. eğer 1 kez map değiştirdikten sonra task işlemiyorsa amxx.cfgye kaydedin.
3.] mapchooseri (orjinali olursa server çökmez bulamazsanız atabilirim.) maps.ini olarak ayarlanan yolu eklenti bilginiz var ise maplara gore yeni ini açıp değiştirin.
4.] configs/maps/ içerisinde maplara prefix dosyası açın. bu sayede full mod sistemini kurun.
5.] her modda çalışacak eklentiyi .ini dosyasının içerisine , kodları ise .cfg dosyaları içerisine yazın. (örnekler dizinde mevcut)
6.] plugins.ini de modlara özel etkileyecek ne varsa silip modun maps'taki ini dosyasına kaldırın.
7.] Zamanı beklememek için deneme olarak amx_task 15:00 "amx_map de_dust2" t olarak yazabilirsiniz. (saatinizden bir kaç dakika ilerisini verin demeyi kastettim.)
8.] olmadı ise 2. adımdan sonrasını kontrol edin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Ful Mod için yardım

Mesaj gönderen MertMatin* »

mapchooseri elimde mevcut deyil fatih ejdderyanın paylaştığı var atarsanız sevinirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala