Detaylı Oto Takım Değiştirme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 30
Merhaba arkadaşlar, benim elimde bir takım değiştirme plugini var 10.round geldiğinde takımlar otomatik değiştiriliyor 18.round geldiğinde otomatik oylama yapıyor ve 20.round geldiğinde ise otomatik haritayı açıyor, ben bunu biraz daha kullanışlı yapmak istedim fakat başarılı olamadım, istediğim şey ise 10.round bitiminde 11.round başlangıcında oyuncuların 10 saniye durması ve takımlar değişiyor yazısının hem ortada hem chatta(renkli) güzelce çıkması ve takımların değiştirilmesi(fraglar sıfırlanmasın ama rr atılsın silahların kaybolması için) 18.round başlangıcın da ise oyuncuların durup harita oylaması baslıyor gibi bir duyuru ile hem ortada hem chatta(renkli) harita oylaması yapması ve oylama bitince oyuna devam etmeleri ve 20.round bitiminde map değişmesini istiyorum ek olarak ben ısınma turu plugini kullanıyorum onu kaldırmam gerekir mi veya bu plugine ekstra yeni bir ısınma turu eklenir mi(bıçak+1 tane hg - oto respawn) yardımcı olursanız sevinirim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Bu eklenti server oyuncu sayısı 16v16 iken çalışıyor mu?
Linklerini gizle |
-
tam istediğim şekilde olmadığı için 16v16 iken deneme şansım olmadı ama çalıştığını umuyorumemirakpinar yazdı:Bu eklenti server oyuncu sayısı 16v16 iken çalışıyor mu?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bildiğim kadarıyla 10v10dan sonra takım değiştirme sorun yaratıyordu. Ufak bir baktım cs_set_user_team ile yapılmış ve büyük ihtimalde 16v16da server çökebilir. Bunu bir deneyin eğer çökmez ise dediğinizi bu eklenti üzerinden yapalım. Eğer çöker ise ben farklı bir eklenti yazacağım.
Linklerini gizle |
-
Teşekkür ederim, en kısa sürede geri dönüş yapacağım.emirakpinar yazdı:Bildiğim kadarıyla 10v10dan sonra takım değiştirme sorun yaratıyordu. Ufak bir baktım cs_set_user_team ile yapılmış ve büyük ihtimalde 16v16da server çökebilir. Bunu bir deneyin eğer çökmez ise dediğinizi bu eklenti üzerinden yapalım. Eğer çöker ise ben farklı bir eklenti yazacağım.
Linklerini gizle |
-
16v16 olarak deneyemedim fakat 14v13 denedim herhangi bir çökme ile karşılaşmadım ayrıca bir soruna denk geldim takımlar degistirildiginde specbotlar oyuna dahil oluyor. takım değişirken kimse ne oldugunu anlamadan degisiyor ve silahlar aynı şekilde kalıyor. İsterseniz bir de 16v16 iken denerim fakat bir kaç gün bekletebilirim bu sıralar biraz yoğunum malesefemirakpinar yazdı:Bildiğim kadarıyla 10v10dan sonra takım değiştirme sorun yaratıyordu. Ufak bir baktım cs_set_user_team ile yapılmış ve büyük ihtimalde 16v16da server çökebilir. Bunu bir deneyin eğer çökmez ise dediğinizi bu eklenti üzerinden yapalım. Eğer çöker ise ben farklı bir eklenti yazacağım.
Linklerini gizle |
-
Evet sonradan çöktü 16v16 olmadan çöktüemirakpinar yazdı:Bildiğim kadarıyla 10v10dan sonra takım değiştirme sorun yaratıyordu. Ufak bir baktım cs_set_user_team ile yapılmış ve büyük ihtimalde 16v16da server çökebilir. Bunu bir deneyin eğer çökmez ise dediğinizi bu eklenti üzerinden yapalım. Eğer çöker ise ben farklı bir eklenti yazacağım.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Çok teşekkür ederim zamanında isteyip uğraştığım bir şeydi ama pek vakit bulamadım ve bilgim yetmedi tekrardan teşekkür ederim beklemedeyim.emirakpinar yazdı:Müsait bir zamanımda eklentiyi yazacağım.
Linklerini gizle |
-
Usta yanlış anlama beni sadece belki unutmuşsundur diye hatırlatmaya geleyim dedimemirakpinar yazdı:Müsait bir zamanımda eklentiyi yazacağım.

Linklerini gizle |