Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Detaylı Oto Takım Değiştirme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
coskuncivelek61

Mesaj gönderen coskuncivelek61 »

coskuncivelek61 yazdı: Prş Eki 12, 2017 1:39 am Merhaba arkadaşlar, benim elimde bir takım değiştirme plugini var 10.round geldiğinde takımlar otomatik değiştiriliyor 18.round geldiğinde otomatik oylama yapıyor ve 20.round geldiğinde ise otomatik haritayı açıyor, ben bunu biraz daha kullanışlı yapmak istedim fakat başarılı olamadım, istediğim şey ise 10.round bitiminde 11.round başlangıcında oyuncuların 10 saniye durması ve takımlar değişiyor yazısının hem ortada hem chatta(renkli) güzelce çıkması ve takımların değiştirilmesi(fraglar sıfırlanmasın ama rr atılsın silahların kaybolması için) 18.round başlangıcın da ise oyuncuların durup harita oylaması baslıyor gibi bir duyuru ile hem ortada hem chatta(renkli) harita oylaması yapması ve oylama bitince oyuna devam etmeleri ve 20.round bitiminde map değişmesini istiyorum ek olarak ben ısınma turu plugini kullanıyorum onu kaldırmam gerekir mi veya bu plugine ekstra yeni bir ısınma turu eklenir mi(bıçak+1 tane hg - oto respawn) yardımcı olursanız sevinirim.
hort

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mr1mr2
İletişim:

Mesaj gönderen mr1mr2 »

Adam mağranın derinliklerinden konu hortlattı :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
coskuncivelek61

Mesaj gönderen coskuncivelek61 »

mr1mr2 yazdı: Sal Tem 31, 2018 9:47 am Adam mağranın derinliklerinden konu hortlattı :D
Yav bildirim aldım cevap geldi diye ama girince bi mesaj göremedim ben de hortlatayım dedim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen emirakpinar »

coskuncivelek61 yazdı: Sal Tem 31, 2018 9:33 am hort
Gerçekten mağaranın dibindeki konu :) Forumda tura göre oylama eklentisi var indirip kullanabilirsiniz.
Cvars:
*amx_cvar ea_tursinir "10"// Takimlarin degisecegi tur
*amx_cvar ea_tekrar "1"// Sürekli takim degisimi icin 0 yapin
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala