Auto Bindleme Tuş Hatası
Moderatör: Moderatörler
-
BeratZ
Konu Sahibi - Mesajlar: 106
- Server Ip/DNS: cs88.csduragi.com
- Clan İsmi: [D]eath [L]ove
Auto Bindleme Tuş Hatası
Merhaba arkadaşlar, Auto Bindleme tuslari hakkinda bir yardim isticektim, plugin bu:
#include <amxmodx>
public plugin_init() {
register_plugin("ORNEK","1","ORNEK")
register_concmd("radio1", "ztus")
}
public ztus(id){
client_cmd(id,"say /jetpack")
return PLUGIN_HANDLED;
}
Normalinde daha uzun biliyorum fakat bana diger tuslar gerekmiyo sadece Z tusu gerekiyo. say /jetpack yaziyorum, svde Z ye basinca /redbull olarak algılıyor. Z basınca birşey olmayınca konsola bakıyorum amx_redbull yazıyor yani bildiğimiz /redbull olarak algiliyor, sebebi nedir sizce? /jetpack diye yaziyorum redbull olarak algılaması anlamsız değilmi? Pluginin içinde redbul kelimesi dahil yok.
#include <amxmodx>
public plugin_init() {
}
public ztus(id){
return PLUGIN_HANDLED;
}
Normalinde daha uzun biliyorum fakat bana diger tuslar gerekmiyo sadece Z tusu gerekiyo. say /jetpack yaziyorum, svde Z ye basinca /redbull olarak algılıyor. Z basınca birşey olmayınca konsola bakıyorum amx_redbull yazıyor yani bildiğimiz /redbull olarak algiliyor, sebebi nedir sizce? /jetpack diye yaziyorum redbull olarak algılaması anlamsız değilmi? Pluginin içinde redbul kelimesi dahil yok.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Emre Gezer
Auto Bindleme Tuş Hatası
Oyunun kurulu olduğu dizine gelip(kendi bilgisayarınızda) config.cfg dosyanızı silip tekrar deneyin.
| Linklerini gizle |
-
BeratZ
Auto Bindleme Tuş Hatası
Tamamdir abi hemen duzeltiyorumEmre Gezer yazdı: Cmt Oca 12, 2019 1:44 pm Oyunun kurulu olduğu dizine gelip(kendi bilgisayarınızda) config.cfg dosyanızı silip tekrar deneyin.
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Auto Bindleme Tuş Hatası
bu eklenti bind tuşları default ise yönü çalıştırıyor aksi takdirde calısmaz.BeratZ yazdı: Cmt Oca 12, 2019 1:41 pm Merhaba arkadaşlar, Auto Bindleme tuslari hakkinda bir yardim isticektim, plugin bu:
#include <amxmodx>
public plugin_init() {
}
public ztus(id){
return PLUGIN_HANDLED;
}
Yani z tuşundaki bind'in default olucakki jetpack olarak yön atsın.
| Linklerini gizle |
-
BeratZ
Auto Bindleme Tuş Hatası
Tamamdir anladim reis eyvallah. Reis bir sorum daha olucaktı çetle ilgili yardımcı olabilirmiydin aceba? konu açmiyimShooTeR yazdı: Cmt Oca 12, 2019 4:09 pmbu eklenti bind tuşları default ise yönü çalıştırıyor aksi takdirde calısmaz.BeratZ yazdı: Cmt Oca 12, 2019 1:41 pm Merhaba arkadaşlar, Auto Bindleme tuslari hakkinda bir yardim isticektim, plugin bu:
#include <amxmodx>
public plugin_init() {
}
public ztus(id){
return PLUGIN_HANDLED;
}
Yani z tuşundaki bind'in default olucakki jetpack olarak yön atsın.
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
-
BeratZ
Auto Bindleme Tuş Hatası
Specteyken, birsey yazinca yetkilileri haric kimse goremiyo, deadchat 0 kapali, onu actigim an specteyken 2 defa otomatik yaziliyor ayni sey ayni nick. Cozumu ne olabilir sence? yardimci olabilirmisin? Serverimiz surf, bazi kurallar var, bizde yetkililer specte oturuyoruz izleyip insanlari uyarmak icin ama kisme gormuyo sayden yazinca
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
Auto Bindleme Tuş Hatası
Yeşil yazı plsı olarak ichatmi kullanıyorsun yoksa başka bir plmi ?BeratZ yazdı: Cmt Oca 12, 2019 7:52 pmSpecteyken, birsey yazinca yetkilileri haric kimse goremiyo, deadchat 0 kapali, onu actigim an specteyken 2 defa otomatik yaziliyor ayni sey ayni nick. Cozumu ne olabilir sence? yardimci olabilirmisin? Serverimiz surf, bazi kurallar var, bizde yetkililer specte oturuyoruz izleyip insanlari uyarmak icin ama kisme gormuyo sayden yazinca
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Auto Bindleme Tuş Hatası
@BeratZ
Başka bir tag eklentisi ile çakışıyordur
Örneğin : ben ichat kullanırken aynı anda kurucu taglı bir plugin yükledim ben kurucuyum e o zaman ne olacak hem ichat hem de o plugin 2 tane yazı olacak
Başka bir tag eklentisi ile çakışıyordur
Örneğin : ben ichat kullanırken aynı anda kurucu taglı bir plugin yükledim ben kurucuyum e o zaman ne olacak hem ichat hem de o plugin 2 tane yazı olacak
| Linklerini gizle |
Auto Bindleme Tuş Hatası
konsola bind z radio1 yaz default oluyor. radio1 komutunu /jetpack yazdırma olarak algılatıyor
| Linklerini gizle |