Dostum Sunucu Modu Ne Olursa Olsun Bir Topluluk vs Klan Olmadımı Tutma İhtimali de düşüyor Bende Zombi Server Seven biriyim pro sıkıldıgım zaman 53 e girip zm atıyorum oranın biraz üstünde güzel bir şekilde zm kurarsan gelirimogibaba911 yazdı: Cum Nis 20, 2018 10:50 pm Selamun aleyküm arkadaşlar benim bir sürü yaptığım modlu serverlar oldu bazıları tuttu bazıları tutmadı.Zaten cs 1.6 oyuncusu azalmayada başladı.Serverı ne yapacağım konusunda tam karar veremedim.Öylesine modlar deniyorum jail pro csgo vs hangisi dolar diye pek verim alamıyorum.Siz değerli forum üyelerinin düşüncelerini almak istiyorum.Server nasıl doldurulur ?![]()
Sunucu modu ne olsun ?
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
- Clan İsmi: BlackHawk '
- İletişim:
Sunucu modu ne olsun ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Sunucu modu ne olsun ?
StarWars mod olabilir sanırım şuanda türkiyede sadece bende 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Sunucu modu ne olsun ?
Kısaca özetler misin merak ettim.JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 9:30 am StarWars mod olabilir sanırım şuanda türkiyede sadece bende![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Sunucu modu ne olsun ?
pubg felan daha tutmaz herkes tadini aldi diye düşünüyorum, yaz aylarinda csgo veya minigames adındaki modum ile piyasaya girecegim.
csgo girer isek - edo sistemi, güzel algoritmali bir rank sistemi,takas,trade,pazar,skin,kasa sistemleri ile girebilirsin sende.
minigames modunu anlatayim.
Jail dusun jailde oynanan oyunlarin otomatik bir şekilde oynatilmasi isyan vb olmadan sadece oyunu oynayıp tüm oyunlarin sonunda birinci vb secilcek tarzinda ve bunlari sistem yapacak komutcu degil ozel bir harita yardimiyla .
tam olarak 80 tane oyun ile sunucumu açmayi düsünüyorum
10 tane oyun olan versiyonunu forumda paylaşırım geliştirmesini siz yaparsiniz ama daha bunun vakti var şu anda açmak istiyorsan
nvault ve kayit sistemi ile harika bir csgo mod cikarabilirsin.
csgo girer isek - edo sistemi, güzel algoritmali bir rank sistemi,takas,trade,pazar,skin,kasa sistemleri ile girebilirsin sende.
Jail dusun jailde oynanan oyunlarin otomatik bir şekilde oynatilmasi isyan vb olmadan sadece oyunu oynayıp tüm oyunlarin sonunda birinci vb secilcek tarzinda ve bunlari sistem yapacak komutcu degil ozel bir harita yardimiyla .
10 tane oyun olan versiyonunu forumda paylaşırım geliştirmesini siz yaparsiniz ama daha bunun vakti var şu anda açmak istiyorsan
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2347
Sunucu modu ne olsun ?
o minigames i bekliyoruzPaZee yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:51 am pubg felan daha tutmaz herkes tadini aldi diye düşünüyorum, yaz aylarinda csgo veya minigames adındaki modum ile piyasaya girecegim.

Linklerini gizle |
Sunucu modu ne olsun ?
yerçekimsiz ortamda muz yiyim ama çilek tadı versin bunu yapabilirsen süper olur
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Sunucu modu ne olsun ?
seypa yazdı: Cmt Nis 21, 2018 2:01 pm yerçekimsiz ortamda muz yiyim ama çilek tadı versin bunu yapabilirsen süper olur

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Sunucu modu ne olsun ?
Halloween mod var bende de ama türkçe değil daha mantığını anlayamadığım garip bir mod yine forumdan birisi vermişti. Ondan ayrı olarak @Fatih ~ EjderYa ile ortak düşündüğümüz çok güzel bir mod var "Kelimeyi Tamamla" olacak modun adı mantığını vb. herşeyini kurduk.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Sunucu modu ne olsun ?
ona da geliriz

Linklerini gizle |