Kasayı sakin kafayla 0 dan yapmayı dahi düşündüm eklentide verilecek silahlar dahi karışmış yapabildiğimi yapıyorum zaten, evet depocuyum kendi yazdıklarım bir yerde diğer modlar bir yerde vb, pro için funa kaçmak gerekiyor.
Poseidon* yazdı: Cum Nis 20, 2018 11:10 pm
Kasayı sakin kafayla 0 dan yapmayı dahi düşündüm eklentide verilecek silahlar dahi karışmış yapabildiğimi yapıyorum zaten, evet depocuyum kendi yazdıklarım bir yerde diğer modlar bir yerde vb, pro için funa kaçmak gerekiyor.
Pro için funa kaçmak gerekiyor derken ? bazı serverlar var çok özeniyorum eklenti olarak çok az ama oyuncular çok , buda hoşuma gidiyor
Poseidon* yazdı: Cum Nis 20, 2018 11:24 pm
1 hatası var çözemedim bazı bıçak ve silahları yanlış verebilir söz veremiyorum mükemmeliyetçi değilim, eklenti den istediğin şeyleri ayarla.
sağolasın serverla ilgili değişiklikler yapcam ama yinede bunu yedeğime alıyorum sağolasın hakkını helal et uğraştırdım senide.
Poseidon* yazdı: Cum Nis 20, 2018 11:24 pm
1 hatası var çözemedim bazı bıçak ve silahları yanlış verebilir söz veremiyorum mükemmeliyetçi değilim, eklenti den istediğin şeyleri ayarla.
sağolasın serverla ilgili değişiklikler yapcam ama yinede bunu yedeğime alıyorum sağolasın hakkını helal et uğraştırdım senide.
Rica ederim bir sorunun olursa konu açıp etiket atman yeterli iyi geceler uyuyorum ben.
Poseidon* yazdı: Cum Nis 20, 2018 10:58 pm
Elimde olan modlar bunlar, PUBG den pek verim alamadım. Altta PawnStudio'da senin için şu kasa eklentisi var
Eyvallah baba , kasa kalsın şimdilik orda biri ister verirsin.Sende benim gibi depocusun belliki Pro modunda doldurmak çok istiyorum serverı fakat dolmuyor...
Ogicim server'ı açıp 1-2 hafta sonra bozarsan modu tabi dolmaz. Sen modunu kur emek ver uğraş jail ise saten extra bir durum söz konusu. Yani sen şuan hangi modu kurarsan kur 1-2 hafta sonra değiştirirsen yine dolmaz yine dolmaz.