Merhaba.
Counter Strike 1.6 için numerik ip leri domaine yönlendirme işlemini a record' tanmı yapacağız acaba ?
A Record' tan Domaine Numeri İp Yönlendirme Hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Merhaba.
Videonuzu izledim ancak siz Team Speak için anlatım yapmışsınız. Teamp speak sunucusunu yönlendirmek ile oyun sunucusunu yönlendirmek farklı diye düşünüyorum. Siz SRV kaydı yaptınız. Oyun sunucusunu yönlendirirken A kaydı yapmak gerekiyor diye biliyorum. Ancak A kaydı yapmama rağmen henüz domain ismi ile giriş yapamıyorum. sanırım burada bir püf nokta var. Emre bey o püf noktayı bizle paylaşır inşallah.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Game sunucusuna yön yapıcaksan a record atıcaksın srv değil dediğin gibi...Slayerr yazdı: Cmt Mar 16, 2019 1:39 pmMerhaba.
Videonuzu izledim ancak siz Team Speak için anlatım yapmışsınız. Teamp speak sunucusunu yönlendirmek ile oyun sunucusunu yönlendirmek farklı diye düşünüyorum. Siz SRV kaydı yaptınız. Oyun sunucusunu yönlendirirken A kaydı yapmak gerekiyor diye biliyorum. Ancak A kaydı yapmama rağmen henüz domain ismi ile giriş yapamıyorum. sanırım burada bir püf nokta var. Emre bey o püf noktayı bizle paylaşır inşallah.
Eğer a record yaptığın halde giriş yapamıyorsan dns ayarlarını kontrol et, doğru yaptığını düşünüyorsan host hizmeti aldığın firmaya ticket at dnsleri kontrol etmelerini rica et.
Linklerini gizle |
-
Hosting firmanıza ticket açarak destek talebinde bulunabilirsiniz. Onun haricinde port sabit olduğundan A recordu yaptığınızda direk yön alması gerekiyor.
Linklerini gizle |