Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Panel para yatırma

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Panel para yatırma

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Sayın CSD yönetimi panelime 500 TL gibi bir civarda para atmak istiyorum da bu mobil ödeme ile cok pahalıya gelir banka üzerinden atmak istiyorum yalnız parayı atınca panele direk nasıl gelecek ödeme bildirimi yapıyoruz ne yapıyoruz tam bilgi verebilir misiniz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Panel para yatırma

Mesaj gönderen TakeSurcie »

İnnial kart 0kesintisizbir şekilde anında panele gelmekte tavsiyemdir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Panel para yatırma

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Ödeme yaparken panel sahibi kim ise yatırılan tutar yani havale,eft veya atmden gönderme hangi işlem olacak ise panel'de kullanılan bilgiler ile eşleşmesi gerekmekte ödeme yaptığınız vakit panel sisteminde ödeme bildiriminde bulunup gerekli bilgileri yazar iseniz 1,2 saat en geç 24 saat içerisinde hesaba aktarılıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Panel para yatırma

Mesaj gönderen Emre Gezer »

Öncelikle, http://www.csduragi.com/hesapno.html adresindeki hesaplara ATM / Havale yoluyla ücret yatırırken AÇIKLAMA KISMINA CSDURAGINA KAYITLI OLAN T.C. KIMLIK NUMARANIZI tuşlayarak ücreti yatırabilirsiniz.

ATM / Havale yolu ile ücreti yatırdıktan sonra http://panel.csduragi.com adresinden ödeme bildirimi yapabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
İletişim:

Panel para yatırma

REVERAL yazdı: Cum Eki 26, 2018 12:08 am Öncelikle, http://www.csduragi.com/hesapno.html adresindeki hesaplara ATM / Havale yoluyla ücret yatırırken AÇIKLAMA KISMINA CSDURAGINA KAYITLI OLAN T.C. KIMLIK NUMARANIZI tuşlayarak ücreti yatırabilirsiniz.

ATM / Havale yolu ile ücreti yatırdıktan sonra http://panel.csduragi.com adresinden ödeme bildirimi yapabilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

blackhawkklan
Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
Clan İsmi: BlackHawk '
İletişim:

Panel para yatırma

Mesaj gönderen blackhawkklan »

Carpediemm0 yazdı: Prş Eki 25, 2018 3:53 pm Sayın CSD yönetimi panelime 500 TL gibi bir civarda para atmak istiyorum da bu mobil ödeme ile cok pahalıya gelir banka üzerinden atmak istiyorum yalnız parayı atınca panele direk nasıl gelecek ödeme bildirimi yapıyoruz ne yapıyoruz tam bilgi verebilir misiniz ?
inninal ödeme öneriyorum kesinlikle hem 0 kesinti hemde anında panelinde para kardeşim bizzat kendim denedim Tavsiyemdir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
İletişim:

Panel para yatırma

blackhawkklan yazdı: Cum Eki 26, 2018 11:15 am
Carpediemm0 yazdı: Prş Eki 25, 2018 3:53 pm Sayın CSD yönetimi panelime 500 TL gibi bir civarda para atmak istiyorum da bu mobil ödeme ile cok pahalıya gelir banka üzerinden atmak istiyorum yalnız parayı atınca panele direk nasıl gelecek ödeme bildirimi yapıyoruz ne yapıyoruz tam bilgi verebilir misiniz ?
inninal ödeme öneriyorum kesinlikle hem 0 kesinti hemde anında panelinde para kardeşim bizzat kendim denedim Tavsiyemdir
Güzel hoş diyorsun da kral bende innial kart yok işte olsaydı hemen yapardım. Banka ile atıcaz tek çare o kalıyor yoksa innial kart ile saniyede atardım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Panel para yatırma

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Carpediemm0 yazdı: Cum Eki 26, 2018 11:17 am
Güzel hoş diyorsun da kral bende innial kart yok işte olsaydı hemen yapardım. Banka ile atıcaz tek çare o kalıyor yoksa innial kart ile saniyede atardım
Kartsiz işlemlerde komisyon kesilecek. Panel tcknsi ile uyumlu hesaptan eft yapilabilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Panel para yatırma

Mesaj gönderen Gozyasi` »

Cogu zincir marketlerde ininal satiliyor. 5 TL de fiyati olması lazim. Al gitsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Panel para yatırma

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Carpediemm0 yazdı: Cum Eki 26, 2018 11:17 am
ininal kartınızın olmasına gerek yoktur, bankamatik kartınız ile de hızlı şekilde ödeme yapabiliyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala