Nevo26 yazdı:Aynı sorun bendede olmuştu internetten yazılanları yaptım olmadı bilgisayarı geçmiş zamana yükledim yine olmadı DNS ayarlarını değiştireyim belki olur dedik öyle düzeldi DNS ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin
Benim ping sorunuma yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı son 2 3 aydır 20 - 15 arası gezen pingim 40 -50 den aşağı inmiyor TTNET kullanıyorum ve Sınırsız 13 Mblik Tarife hazır konu açılmışken yardım ederseniz sevinirim
Onuda yaptım tamam hızlandırdık diyorlar 1 hafta sadece pingim 30'a falan iniyor sonra yine aynı nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz bu işe bulunduğum yerde Fiber internet yok ve sadece TTnet ile Superonline var Super online kullanan varsa pingi hakkında biraz yorum yapabilir mi ?
jarujan yazdı:Onuda yaptım tamam hızlandırdık diyorlar 1 hafta sadece pingim 30'a falan iniyor sonra yine aynı nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz bu işe bulunduğum yerde Fiber internet yok ve sadece TTnet ile Superonline var Super online kullanan varsa pingi hakkında biraz yorum yapabilir mi ?
jarujan yazdı:Onuda yaptım tamam hızlandırdık diyorlar 1 hafta sadece pingim 30'a falan iniyor sonra yine aynı nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz bu işe bulunduğum yerde Fiber internet yok ve sadece TTnet ile Superonline var Super online kullanan varsa pingi hakkında biraz yorum yapabilir mi ?
benim en düşük pingim 70 idi haline şükret bence
89 Tl veriyorum Karşı internete sırf oyun için internet bağlattım sadece oyun için kullanıyorum yine aynı karşı komşum 49 tl veriyor yalın internet ve 10 pingle oynuyor ve benim 40 - 50 attıgım mermi gitmiyor oyun yavaş kalıyor 70 ping oynuyorsan sende bi git konuş derim kardeşim tat alamazsin oyundan
benim en düşük pingim 70 idi haline şükret bence
89 Tl veriyorum Karşı internete sırf oyun için internet bağlattım sadece oyun için kullanıyorum yine aynı karşı komşum 49 tl veriyor yalın internet ve 10 pingle oynuyor ve benim 40 - 50 attıgım mermi gitmiyor oyun yavaş kalıyor 70 ping oynuyorsan sende bi git konuş derim kardeşim tat alamazsin oyundan
Bende Slow oyun yani yavaşlattım. Hile sayılabilir ama lazım birşey