Blue yazdı:Oncelike Win7 De Bu Sorun Bendede Olmakta Bir Keresinde Denemiştim Win7 Formatına Geçtim (Güzeldir Dedim) Ama Gectıgıne Pısman Eder. Nedenı ISe Bu Ağ Yuzunden Eger Cozum Olarak Ben Yeni Format Atarak Buldum Yani Bilgisayarı Yükseltmek Gibi Birşey Mesela 7 Yerine 8 veya 10 Atmanı Tavsiye Ederim Bu Yuzden Onceden Bir Ağa Bağlıysan Otomatık Okuyacaktır O Ağı.
evet çok pişmanım ama video işleri ile uğraşıyorum tüm uyumluluklar w7 de maalesef acaba sistemi dün geceye alsam ne olur çünkü dün takır takırdı
jottABey yazdı:Öyle res değil.Öle internetin çalışanları böle bir site gibi biryerden modeminizin internetini kapatıp açıyor.
193.168.0.1 i bahsediyorsun oraya girmedi internet yok diye
Belirttiğin ip adresi modemin arayüzüne bağlanmak içindir, internet bağlantısı gerektirmez. Modeminin bilgisayara bağlantılı olması yeterlidir. Modemden ve internet sağlayıcısından kaynaklı sondaki numara değişebiliyor. 192.168.1.1 veya 192.168.1.2'yi de dene
jottABey yazdı:Öyle res değil.Öle internetin çalışanları böle bir site gibi biryerden modeminizin internetini kapatıp açıyor.
193.168.0.1 i bahsediyorsun oraya girmedi internet yok diye
Belirttiğin ip adresi modemin arayüzüne bağlanmak içindir, internet bağlantısı gerektirmez. Modeminin bilgisayara bağlı olması yeterlidir. Modemden ve internet sağlayıcısından kaynaklı sondaki numara değişebiliyor. 192.168.1.1 veya 192.168.1.2'yi de dene
Aynı sorun bendede olmuştu internetten yazılanları yaptım olmadı bilgisayarı geçmiş zamana yükledim yine olmadı DNS ayarlarını değiştireyim belki olur dedik öyle düzeldi DNS ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin