haritada bug sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 111
- Server Ip/DNS: 213.238.173.189
- Clan İsmi: JG GAMING
- İletişim:
haritada bug sorunu
Simdiye kadar 6 aydır aktif olan csgo mod sunucumda cs189.csduragi.com ip olan.
hicbir sorun yasamadan hizmet alıyordum.Son bir kac saattir oynanılan haritalarda acık olan arazilerde yürüyen oyuncu önünde engel varmis gibi duvar warmis gibi takılıyor ilerleyemiyor.Halbuki önü bos yürüme arazisin ben böyle bi sacmalık ne duydum bede gördüm.Bilgisi olan bu konu hakkında acıklama yapabilirmi 6 aydır hizmet aldigim sunucuda oyuncu kaydediyorum.
@Yek'-ta
@redarmygaming
[@Bilinmeyen Etiket]
hicbir sorun yasamadan hizmet alıyordum.Son bir kac saattir oynanılan haritalarda acık olan arazilerde yürüyen oyuncu önünde engel varmis gibi duvar warmis gibi takılıyor ilerleyemiyor.Halbuki önü bos yürüme arazisin ben böyle bi sacmalık ne duydum bede gördüm.Bilgisi olan bu konu hakkında acıklama yapabilirmi 6 aydır hizmet aldigim sunucuda oyuncu kaydediyorum.
@Yek'-ta
@redarmygaming
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
haritada bug sorunu
Mapde Sıkıntı VardırTuRK3Y[MUDUR] yazdı:Simdiye kadar 6 aydır aktif olan csgo mod sunucumda cs189.csduragi.com ip olan.
@Yek'-ta
@redarmygaming
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
haritada bug sorunu
ne yanijumple01 yazdı:Mapde Sıkıntı VardırTuRK3Y[MUDUR] yazdı:Simdiye kadar 6 aydır aktif olan csgo mod sunucumda cs189.csduragi.com ip olan.
@Yek'-ta
@redarmygaming
[@Bilinmeyen Etiket]
4 mapdadami sorun war yani gokhan assault train nuke mirage 6 aydır kullandıgım maplardami sorun war yani 6 aydır sorun yasamıyorum simdi cıkıyor piyasada
Linklerini gizle |
haritada bug sorunu
Maplarda sıkıntı olmuş olabilir. Farklı maplarda yapıyormu ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
haritada bug sorunu
hayır bu adını yazdigim 4 mapda yapıyor sadece simdilk ama mapları 5 6 aydır kullanıyorum mapların yedekleri war bende silip tekrardan yüklesem farkli isimlerle düzelirmi bu sorun ?redarmygaming yazdı:Maplarda sıkıntı olmuş olabilir. Farklı maplarda yapıyormu ?
Linklerini gizle |
haritada bug sorunu
Haritaları kendinize yükleyin hlds sunucunuzda deneyin, aynı yerlerde bug var mı yok mu bir bakın. Varsa bunca zamandır siz farkına varmamışsınızdır.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
haritada bug sorunu
Sunucuda kendimde zaman zman is saatlerinden sonra aksamlari girip oynuyorum neticede bir sorun olsaydi farkederdim tahmin ediyorum ben farketmesem bile facebook sayfamiz veya ts3 adresimizden oyuncularımız mutlaka bildirirdiki zatne oyuncularımız bildirdi bugün oldu bu olay imkanı yk daha önceden olmus olmasinin bu kullandıgımız haritalari sadece ben kullanmıyorum csduragindaki tüm csgo sunucuları kullanıyor.css haritalarinin hepsi ayni değilmi neticede en azından ben öyle biliyorum sadece csgo sunucuları isimlerini değistiriyor.
Linklerini gizle |
-
haritada bug sorunu
haritaları kendi hlds sunucunuza yükleyip aynı yerdeki buglara bakın. Varsa vardır, yoksa ilgilenilir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
haritada bug sorunu
HLDS sunucuda denedim suanda hic bir sıkıntı yk ama cs189.csduragi.com da bu sorunu yasıyorum ?Yek'-ta yazdı:haritaları kendi hlds sunucunuza yükleyip aynı yerdeki buglara bakın. Varsa vardır, yoksa ilgilenilir.
Linklerini gizle |