Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

haritada bug sorunu

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

haritada bug sorunu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Buglardan biri burası dimi? Bu bugın olmaması gerekiyor, csd test sunucusunda da denedim böyle bir bug yok. Kurmuş olduğunuz eklentileri kaldırıp deneyiniz. Duvar hack engelleme eklentisi vs. kurdu iseniz bu eklentiler yapay bir duvar örebiliyor, bu sebep ile bu tarz bi eklenti çalışıyor ise özellikle onu kapatıp bi deneyiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
TuRK3Y[MUDUR]
Server Ip/DNS: 213.238.173.189
Clan İsmi: JG GAMING
İletişim:

haritada bug sorunu

Mesaj gönderen TuRK3Y[MUDUR] »

Yek'-ta yazdı:Buglardan biri burası dimi? Bu bugın olmaması gerekiyor, csd test sunucusunda da denedim böyle bir bug yok. Kurmuş olduğunuz eklentileri kaldırıp deneyiniz. Duvar hack engelleme eklentisi vs. kurdu iseniz bu eklentiler yapay bir duvar örebiliyor, bu sebep ile bu tarz bi eklenti çalışıyor ise özellikle onu kapatıp bi deneyiniz.
sunucuya uzman59 un CFG kontrol ve R-Aimbot eklentileri kuruldu bu sebep olabilirmiki ? bu arada mirage haritasinda aynen orasi bugu yaratan bazı maplarda yürüdügümüz yollarda yapıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

haritada bug sorunu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

uzman59 3 eklenti kuruyor. Biri cfg kontrol, diğeri r-aimbot(daha evvelden forumda denenmesi için paylaşmış olduğum sma), bir diğeride bence lüzumsuz kurulan wallblocker. Kurmuş olduğu eklentileri kapatıp deneyiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
TuRK3Y[MUDUR]
Server Ip/DNS: 213.238.173.189
Clan İsmi: JG GAMING
İletişim:

haritada bug sorunu

Mesaj gönderen TuRK3Y[MUDUR] »

Yek'-ta yazdı:uzman59 3 eklenti kuruyor. Biri cfg kontrol, diğeri r-aimbot(daha evvelden forumda denenmesi için paylaşmış olduğum sma), bir diğeride bence lüzumsuz kurulan wallblocker. Kurmuş olduğu eklentileri kapatıp deneyiniz.
3 eklentiyi de kapatip denedim bug ortadan kalkıyor simdi ne yapmak lazm yani bug olmasin diye hile sistemininden vazmi gecicegiz :S

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xx - נв
İletişim:

haritada bug sorunu

Mesaj gönderen Xander »

TuRK3Y[MUDUR] yazdı:
Yek'-ta yazdı:uzman59 3 eklenti kuruyor. Biri cfg kontrol, diğeri r-aimbot(daha evvelden forumda denenmesi için paylaşmış olduğum sma), bir diğeride bence lüzumsuz kurulan wallblocker. Kurmuş olduğu eklentileri kapatıp deneyiniz.
3 eklentiyi de kapatip denedim bug ortadan kalkıyor simdi ne yapmak lazm yani bug olmasin diye hile sistemininden vazmi gecicegiz :S
Illa vazgecmenize gerek yok 3 pluginden birisinden kaynaklanıyor olabilir pluginleri tek tek aktif edin ve buglu yeri kontrol edin hangi pluginden kaynaklı oldugunu bulunca onu devre dışı bırakın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

haritada bug sorunu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

o hile sistemi aslında pek işe yaramıyor. Uzman59'un kurmuş olduğu 3 eklentiyi size kısaca göstereyim;
wallblocker; http://ya-cs.ru/zashita/2469-block_wall ... fixed.html bu eklenti sorunludur ama etrafta sıkça paylaşılır. Buna ek istinade bu eklentinin en güncel sürümü v8 dir ama uzman59'un panele kurduğu v4.5 sector tarafından fixlenilmiş versionu. v8 ise 2012 de paylaşılmıştır ama 4.5 sector tarafından fixlenilmiş 2011.

cfg kontrol; https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=174931 Bu eklenti işe yaramaz bir eklentidir, paneldeki alias kontrol eklentisi ile aynı kafadan çalışır ama internetteki yaygın kullanılan alias komutları tanımlı olmadığı için boş yere çalışır.

R-Aimbot; Bu eklenti günceldir ve bu eklentiyi ben forumda Hileler ile ilgili genel konu başlığı altında paylaştım(Mar 31, 2017 ), ama sonradan panele ekleneceği için sma forumdan kaldırıldı. Size kurulan ise bu sma dosyasının Türkçeleştirilip oyuncular girdiğinde bu serverdaki r-aim eklentisi uzman59 tarafından kurulmuştur yazısının olması.

---Şimdi CSD nin anti hilesine gelelim.

Güvenlik ayarlarındaki wall engelleyici en güncel (Apr 13, 2017 yani 13 Nisan 2017) tarihinde paylaşılmış wallblocker eklentisidir ve en güvenilir anti hiledir. Uzman59'un kurduğu ile çakışır ve sadece wallblocker değildir içinde oyuncunun duvar görüp oto aim almasını engelleyen komutlarda vardır.

Eklentiler bölümündeki Alias Kontrol Edici sadece alias kontrol etmez farklı cfg kontrolleride uygular, uzman59'un kurduğundan daha fazlası. Ve TR de yaygın kullanılan bütün cfg leri @walkmaNV ile birlikte bulup ve Ömer TELLİ ye gönderdik oda bu eklentiye girdi.

R-Aimbot içinse diyebileceğim muhtemelen yeni panelle birlikte sorunsuz olarak yükleneceği. Hileler ile ilgili genel konu başlığı altında paylaştığım ek versiyonuydu ve aim banlamayı geç uyguluyordu, yeni versiyonunda oyuncuların pingi yüksek olduğunda yanlış ban atabiliyor, bu yüzden ping kontrol yazılacak bu eklentiye. Bu eklenti bekletiliyor.

Anlayacağınız uzman59'un kurmuş olduğu wallblocker ve cfg kontrol eklentisi bizce lüzumsuz eklentidir. reaimdetector(R-Aimbot) eklentisini zaten ben gösterdim, e hali ilede eklenti revize edilip yeni panelle tüm CSD ye yüklenecek. Zaten bu eklenti modül desteği ile çalışır ve bu modülü de siz atamazsınız, bir tek Ömer TELLİ atabilir.

Bunlara ek istinaden topic15267.html burada bahsetmiş olduğum hackdetector modülü de deneme aşamasında olan bir modüldür. Tüm sunucularda vardır ama elle aktif edilmesi gerekmektedir, yeni panelle birlikte tüm aktif ip lerde olacağını düşünüyorum lakin Jail, Deathrun, Zombie gibi modlarda sıkıntı yaratabilir mi düşüncesi ile şuanda pasif durumdadır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jumple01

haritada bug sorunu

Mesaj gönderen jumple01 »

Yek'-ta yazdı:o hile sistemi aslında pek işe yaramıyor. Uzman59'un kurmuş olduğu 3 eklentiyi size kısaca göstereyim;
wallblocker; http://ya-cs.ru/zashita/2469-block_wall ... fixed.html bu eklenti sorunludur ama etrafta sıkça paylaşılır. Buna ek istinade bu eklentinin en güncel sürümü v8 dir ama uzman59'un panele kurduğu v4.5 sector tarafından fixlenilmiş versionu. v8 ise 2012 de paylaşılmıştır ama 4.5 sector tarafından fixlenilmiş 2011.

cfg kontrol; https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=174931 Bu eklenti işe yaramaz bir eklentidir, paneldeki alias kontrol eklentisi ile aynı kafadan çalışır ama internetteki yaygın kullanılan alias komutları tanımlı olmadığı için boş yere çalışır.

R-Aimbot; Bu eklenti günceldir ve bu eklentiyi ben forumda Hileler ile ilgili genel konu başlığı altında paylaştım(Mar 31, 2017 ), ama sonradan panele ekleneceği için sma forumdan kaldırıldı. Size kurulan ise bu sma dosyasının Türkçeleştirilip oyuncular girdiğinde bu serverdaki r-aim eklentisi uzman59 tarafından kurulmuştur yazısının olması.

---Şimdi CSD nin anti hilesine gelelim.

Güvenlik ayarlarındaki wall engelleyici en güncel (Apr 13, 2017 yani 13 Nisan 2017) tarihinde paylaşılmış wallblocker eklentisidir ve en güvenilir anti hiledir. Uzman59'un kurduğu ile çakışır ve sadece wallblocker değildir içinde oyuncunun duvar görüp oto aim almasını engelleyen komutlarda vardır.

Eklentiler bölümündeki Alias Kontrol Edici sadece alias kontrol etmez farklı cfg kontrolleride uygular, uzman59'un kurduğundan daha fazlası. Ve TR de yaygın kullanılan bütün cfg leri @walkmaNV ile birlikte bulup ve Ömer TELLİ ye gönderdik oda bu eklentiye girdi.

R-Aimbot içinse diyebileceğim muhtemelen yeni panelle birlikte sorunsuz olarak yükleneceği. Hileler ile ilgili genel konu başlığı altında paylaştığım ek versiyonuydu ve aim banlamayı geç uyguluyordu, yeni versiyonunda oyuncuların pingi yüksek olduğunda yanlış ban atabiliyor, bu yüzden ping kontrol yazılacak bu eklentiye. Bu eklenti bekletiliyor.

Anlayacağınız uzman59'un kurmuş olduğu wallblocker ve cfg kontrol eklentisi bizce lüzumsuz eklentidir. reaimdetector(R-Aimbot) eklentisini zaten ben gösterdim, e hali ilede eklenti revize edilip yeni panelle tüm CSD ye yüklenecek. Zaten bu eklenti modül desteği ile çalışır ve bu modülü de siz atamazsınız, bir tek Ömer TELLİ atabilir.

Bunlara ek istinaden topic15267.html burada bahsetmiş olduğum hackdetector modülü de deneme aşamasında olan bir modüldür. Tüm sunucularda vardır ama elle aktif edilmesi gerekmektedir, yeni panelle birlikte tüm aktif ip lerde olacağını düşünüyorum lakin Jail, Deathrun, Zombie gibi modlarda sıkıntı yaratabilir mi düşüncesi ile şuanda pasif durumdadır.
Fakat Söyle Birsey Var O Hile Sistemini Ben Kurdurmadim Benim Serverimde Mevcut Olan Wallhacki Açtığımda Rahatlikla Açıyor Fakat Cs189'da ise o kurdurdugu hile sistemi direk mermiyle adama ates eder etmez otomatik 9999999 dk banliyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

haritada bug sorunu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bu yüzdendir ki kurulan R-Aimbot(reaimdetector) eklentisi panele eklenmedi zaten. Ne zaman düzgün sorunsuz bir şekilde ban atmaya başladığı ayar yakalanır o zaman panele yüklenir.
Güvenlik ayarlarındaki wall engelleyici duvardan görmeleri engellemesi lazım, çoğu hile göstermiyor duvardan, hatta bizzat denedim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala