Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gametracker'dan Silindik

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen ENESIZM »

İMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Olay Dediğim Gibi Oldu Sanarsın Türkiyeyle Alakalı Sorunları Var Yeni Gelen Admin Amerikalı Bilemiyorum Türkiyeyle Sorunumu Var Eğer Afk Yüzünden Bu Serverler Silinseydi Karanlık'da Silinirdi Diğer Jail'lerde Bence Amacı Tek Tek Göndermek Şimdi Biz Hakkımızı Nasıl Geri Alıcaz 18,84 Atılan İp Banlar Nasıl Kalkıcak Kimsenin Hakkına Girmek İstemiyorum CezaMeleği Sakin Ol Diyordun Bana Sakin Olmak Elde Değil Hakkımızla Kastığımız Rank 2 Saniye İle Alındı Afk İle Diyorsunuz Ama Afk İle Alakası Yok Çoğu Server Kapanırdı Eminim Bunun İlerisinde Ne Olur Bilemem Ama Şuan Madur Olduğumuz Ap Açık Ortada İnşallah Sorun Bir An Önce Düzelir Arkadaşlar Geçmiş Olsun.
haklısın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: TeamTR Gaminq
İletişim:

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen İMANSIZ WINSTON HOCA »

Ömer Bey Şimdi Merak Ettiğim Bir Soru Var Afk Bıraktırmak Yasaksa Karanlık Gaming Ve Bunun Gibi Serverler Neden Duruyor İyiki Duruyor Kalsınlar Sonuçta Csdurağını Tanıtıyolar Ama Bizim O Kadar Emek Verdiğimiz İp'ler Ban Yedi Ve Bu Banları Nasıl Kaldırıcaz Kimse Sorunlu Kalmasın Afk Bıraktırmakla Bence Alakası Yok O Gece Bizle Beraber Diğer Serverlerde Gidebilirdi Ama Gitmedi KARANLIK Gaming Ve Diğerleri Hala Duruyor Sankii Birileri Csdurağını Kıskanıyormuş Gibime Geliyor Benim Düşüncem Bu Yanlışım Varsa Düzeltirsiniz Arkadaşlar Buda Son Yorumumdur Artık Sadece Dinlicem İyi Forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

O server afk bırakıyor onunkine bir şey olmuyor bizimki neden banlanıyor diye soran arkadaşlar, o diğer afk bırakan server ŞİKAYET EDİLMEMİŞTİR veya bir yolunu bulup bu olayı atlatmıştır.
Sonunda afk bıraktırmayı yasaklattıracaksınız o olacak.

Kılın biri çıkıp sıradan önüne gelen yüksek ranklı veya dikkat çeken serverları şikayet etmiş, gametracker da uçurmuş bunun daha ötesi yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli