Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gametracker'dan Silindik

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen ENESIZM »

The​ Professiona͏l yazdı:Ömer telli gerekli açıklamayı hem ingilizce hem Türkçe gayet anlaşılır bir şekilde yapmış ne kasıtlı bir işlem var ne de yanlış anlaşılma... AFK bırakmak gt kurallarına aykırı bir işlemdir... Daha öncede söyledim böyle bir rekabet anlayışı olamaz zaten oyuncu çekebildiğiniz kadar başarılısınızdır... şimdi yeni çıkan bir klan toplar 30 kişiyi hepsine birer adminlik verir gece açık bırakacaksınız der gece 30 adminden 2'si normal oyuncu olur görenler sunucu dolu sanır... ertesi gün sıralamada 1. olur ve sevinir nerede emek? Gerçekten afk bırakanlara karşı bir kinim yada bir nefretim yok fakat bu bir gerçek böyle rekabet olmaz...
haksız rekabetmi :D benim bilgisayarım aylardır kapanmıyor ve hiç bir şekilde gel adminlik vereyim at afk diyen olmadı ki ben dedirtmem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

Afk bırakılarak doldurulan ve böylece gt'de birinci olan bir sunucu mu daha kalitelidir yoksa insanların kendi isteğiyle girip doldurduğu ve gt'de birinci olmayan bir sunucu mu? Kendinizi kandırmayın gece sunucusunda 3-4 kişi bulunan birisi bile afk bırakanlardan daha kalitelidir...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Hocam ornek olarak gosteriyorum bzm server 25 ranktaydi sabah 7 8 den gece 2 3 e kadar zaten 32 yani full o saatlerden sonra komut veren komutcu varama 5 kisi afk birakiodu o 4 saatlik zaman diliminde gecenin o satinde bile servera girenler icin komutcu bulunduruyoruz kaliteden bahsetme bize 5 kisi 4 saatte afk birakti diye mi kötü olucaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen serkan ebcin »

Türk sunucuları teşkoya almışlar eskiden afkmı vardı gt'mi vardı bırakın allah aşkına önemli olan serverin dolmasıdır ortamıdır gt sadece rekabet sağlıyor buna kendini kaptıranda ego yapıyor bence ranklar açıldığında afk yasaklanmalı hatta jail sunucular gt'de olmasalar ne güzel olur rekabeti csd sitesinde yapın daha mantıklı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen Yek'-ta »

serkan ebcin yazdı:Türk sunucuları teşkoya almışlar eskiden afkmı vardı gt'mi vardı bırakın allah aşkına önemli olan serverin dolmasıdır ortamıdır gt sadece rekabet sağlıyor buna kendini kaptıranda ego yapıyor bence ranklar açıldığında afk yasaklanmalı hatta jail sunucular gt'de olmasalar ne güzel olur rekabeti csd sitesinde yapın daha mantıklı
a1jpg_h83.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen serkan ebcin »

Yek'-ta yazdı:
serkan ebcin yazdı:Türk sunucuları teşkoya almışlar eskiden afkmı vardı gt'mi vardı bırakın allah aşkına önemli olan serverin dolmasıdır ortamıdır gt sadece rekabet sağlıyor buna kendini kaptıranda ego yapıyor bence ranklar açıldığında afk yasaklanmalı hatta jail sunucular gt'de olmasalar ne güzel olur rekabeti csd sitesinde yapın daha mantıklı
a1jpg_h83.jpg
Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen ogibaba911 »

serkan ebcin yazdı:
Yek'-ta yazdı:
a1jpg_h83.jpg
Resim
Çok krıtik 8-)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fikret Köseler
Server Ip/DNS: csXX.csduragi.com
Clan İsmi: InFlaMes GaminG

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen Fikret Köseler »

Hayır herkez takmıs bır afk bırakma ugruna afk dan dolayı ban yedılerdi thorder ne alaka cok ıyı tanıyorum oranın sw sahıbını adam sw de afk oldugu zaman kıck atan bırısı afk bırakmakla ne alakası var + olarak afk bıraktıran daha bırcok sw var onlar neden ban yemedıde bunlar yedi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Bazı serverlar NR ye attı bizi direkt olarak banladı ne bot ne başka bişi girebiliyordu. Bizde bir şey anlamadık geçmiş olsun. He eğer bir şey yapılıyorsa tam yapılması taraftarıyım..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: TeamTR Gaminq
İletişim:

Gametracker'dan Silindik

Mesaj gönderen İMANSIZ WINSTON HOCA »

Olay Dediğim Gibi Oldu Sanarsın Türkiyeyle Alakalı Sorunları Var Yeni Gelen Admin Amerikalı Bilemiyorum Türkiyeyle Sorunumu Var Eğer Afk Yüzünden Bu Serverler Silinseydi Karanlık'da Silinirdi Diğer Jail'lerde Bence Amacı Tek Tek Göndermek Şimdi Biz Hakkımızı Nasıl Geri Alıcaz 18,84 Atılan İp Banlar Nasıl Kalkıcak Kimsenin Hakkına Girmek İstemiyorum CezaMeleği Sakin Ol Diyordun Bana Sakin Olmak Elde Değil Hakkımızla Kastığımız Rank 2 Saniye İle Alındı Afk İle Diyorsunuz Ama Afk İle Alakası Yok Çoğu Server Kapanırdı Eminim Bunun İlerisinde Ne Olur Bilemem Ama Şuan Madur Olduğumuz Ap Açık Ortada İnşallah Sorun Bir An Önce Düzelir Arkadaşlar Geçmiş Olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli