Say /me kapatma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Say /me kapatma
/me derken sadece /me mi gorunmesin,/me yazılmasın mı yoksa / ile başlayan hiç bir yazı mı gorunmesin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Say /me kapatma
Buyrun /me komutu doğru çalışır fakat say'dan gözükmesini engeller.
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
new gonder[33]
public plugin_init(){
register_plugin ("Eklenti", "1.0" ,"eg")
register_clcmd("say /me", "gonder2")
}
public gonder2(id){
gonder[id] = 1
register_message (get_user_msgid ("SayText"), "gonder4")
set_task(0.05, "gonder3", id)
}
public gonder3(id) gonder[id] = 0
public gonder4(msgId, msgDest, receiver)
{
if(gonder[receiver] == 1)
return PLUGIN_HANDLED
return PLUGIN_CONTINUE;
}
Linklerini gizle |
-
Say /me kapatma
Emre selam kendi yazdıgım gözükmüyor fakat başkasının yazdıgını görüyorum düzeltebilir miyizEmre Gezer yazdı: Cum Şub 08, 2019 12:23 am Buyrun /me komutu doğru çalışır fakat say'dan gözükmesini engeller.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> new gonder[33] public plugin_init(){ register_plugin ("Eklenti", "1.0" ,"eg") register_clcmd("say /me", "gonder2") } public gonder2(id){ gonder[id] = 1 register_message (get_user_msgid ("SayText"), "gonder4") set_task(0.05, "gonder3", id) } public gonder3(id) gonder[id] = 0 public gonder4(msgId, msgDest, receiver) { if(gonder[receiver] == 1) return PLUGIN_HANDLED return PLUGIN_CONTINUE; }
Linklerini gizle |
-
Say /me kapatma
/me Yazan herkezin yazısı saya düşmeyecek ama kaç damage vurdugunu belli edecekByBuLuT ☪ yazdı: Prş Şub 07, 2019 11:38 pm /me derken sadece /me mi gorunmesin,/me yazılmasın mı yoksa / ile başlayan hiç bir yazı mı gorunmesin
Linklerini gizle |
Say /me kapatma
eklenti-istekleri/furien-bicak-menu-sor ... ml#p208607flythorn3 yazdı: Cum Şub 08, 2019 3:23 pm
/me Yazan herkezin yazısı saya düşmeyecek ama kaç damage vurdugunu belli edecek
Linklerini gizle |
-
Say /me kapatma
Müsait olduğum vakit düzenliyeceğim.flythorn3 yazdı: Cum Şub 08, 2019 3:18 pmEmre selam kendi yazdıgım gözükmüyor fakat başkasının yazdıgını görüyorum düzeltebilir miyizEmre Gezer yazdı: Cum Şub 08, 2019 12:23 am Buyrun /me komutu doğru çalışır fakat say'dan gözükmesini engeller.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> new gonder[33] public plugin_init(){ register_plugin ("Eklenti", "1.0" ,"eg") register_clcmd("say /me", "gonder2") } public gonder2(id){ gonder[id] = 1 register_message (get_user_msgid ("SayText"), "gonder4") set_task(0.05, "gonder3", id) } public gonder3(id) gonder[id] = 0 public gonder4(msgId, msgDest, receiver) { if(gonder[receiver] == 1) return PLUGIN_HANDLED return PLUGIN_CONTINUE; }
Linklerini gizle |
-
Say /me kapatma
Emre selam sorunu hallettim teşekkürler ugraşın için..Emre Gezer yazdı: Cum Şub 08, 2019 4:19 pmMüsait olduğum vakit düzenliyeceğim.flythorn3 yazdı: Cum Şub 08, 2019 3:18 pmEmre selam kendi yazdıgım gözükmüyor fakat başkasının yazdıgını görüyorum düzeltebilir miyizEmre Gezer yazdı: Cum Şub 08, 2019 12:23 am Buyrun /me komutu doğru çalışır fakat say'dan gözükmesini engeller.Kod: Tümünü seç
Linklerini gizle |
-
Say /me kapatma
arkadaşlar bende /yaz diye bir komut var bunu yazıktan sonra mesela sayda bu komut gozukmeyecek umarım analatbildim bunun bana sma sını atarmısnız
yani şöyle açıkcasi birisi /yaz yazdıktan sonra o komut say da gözükmesin
Linklerini gizle |
-
Say /me kapatma
Yaz eklentisini açın. register_clcmd("say /yaz" satırını bulun ve ikinci tırnak işaretindeki kelimeyi ctrl + f ile taratıp publicini bulun ve publicin son satırına return PLUGIN_HANDLED yazın. Sohbette görülmeyecektir. Örnek;MEHMETBABAPRo yazdı: Sal Oca 19, 2021 12:57 pm arkadaşlar bende /yaz diye bir komut var bunu yazıktan sonra mesela sayda bu komut gozukmeyecek umarım analatbildim bunun bana sma sını atarmısnız
Kod: Tümünü seç
public plugin_init() {
register_clcmd("say /csd", "csduragi");
}
public csduragi(id) {
....
...
if(.....) {
....
...
}