Silah Modelleri
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 106
- Server Ip/DNS: cs88.csduragi.com
- Clan İsmi: [D]eath [L]ove
Silah Modelleri
Merhaba Elimde Bir M4A1 Modeli var, forumda paylaşımı gördüm nasıl skin değiştiririz diye herşeyi adım adım yaptım fakat olmuyor sv çöküyor biryerde hata alıyorum ama nerde anlayamadım varmı yardım edebilicek alpemix e bağlanıp? Lütfen rica ediyorum..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Silah Modelleri
İşlem basit değiştirmek istediğin modelin .mdl dosyasını Ftp giriş>models bölümüne yüklüyorsun.
Pluginin .smasını Plugin(Eklenti)Yükle bölümünden yüklüyorsun.
.ini dosyasını Ftp giriş>addons>amxmodx>configs bölümüne yüklüyorsun.
Bu üçünü yaptıktan sonra hangi modeli değiştirmek istiyorsan new_weapons.ini dosyasını açıp;
(Örnek olarak m4a1 silahının mdlsini baz aldım.)
"models/v_m4a1.mdl" "models/ist/YENiSİLAHiSMi.mdl"
Mavi olarak göstediğim kısım hangi modeli değiştireceksen o modelin models dosyasındaki v_ adını yazıyorsun.
Kırmızı olarak göstediğim kısım ilede kendi yüklemiş olduğun mdl dosyasının yolunu yazıyorsun. Örneğin; "models/yenim4a1.mdl" gibi. İşlemini yaptıktan sonra .ini dosyasını kaydet.
Daha sonra plugins.ini içerisine silahdegistirme.amxx şeklinde yazıp kaydedip map değiştirmen yeterli.
Pluginin .smasını Plugin(Eklenti)Yükle bölümünden yüklüyorsun.
.ini dosyasını Ftp giriş>addons>amxmodx>configs bölümüne yüklüyorsun.
Bu üçünü yaptıktan sonra hangi modeli değiştirmek istiyorsan new_weapons.ini dosyasını açıp;
(Örnek olarak m4a1 silahının mdlsini baz aldım.)
"models/v_m4a1.mdl" "models/ist/YENiSİLAHiSMi.mdl"
Mavi olarak göstediğim kısım hangi modeli değiştireceksen o modelin models dosyasındaki v_ adını yazıyorsun.
Kırmızı olarak göstediğim kısım ilede kendi yüklemiş olduğun mdl dosyasının yolunu yazıyorsun. Örneğin; "models/yenim4a1.mdl" gibi. İşlemini yaptıktan sonra .ini dosyasını kaydet.
Daha sonra plugins.ini içerisine silahdegistirme.amxx şeklinde yazıp kaydedip map değiştirmen yeterli.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |