Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Nick Sorunu çözümü hakkında bilgi.?

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Enes Sevinçx
Server Ip/DNS: 213.238.173.53:27015
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen Enes Sevinçx »

Selamün aleykm. sorun steamden bağlanan arkadaşım nickini değişemiyor değiştigi an "Player changed name to phpCoder" ve hemen ardından "phpCoder changed name to Player" 1 hafta öncede serverimizdeki oyuncumuzda yaşıyordu bunu ve maximum 5 değişim hakkı sağlandığı için Player'de kalıyor. steam kütüphaneden CS sağ tıklatıp yerel dosyalardan dosyaların bütülüğünü doğrulattım doğrulandı fakat hata aynı bilen varsa yardımcı olabilirmi.?

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Mesaj gönderen İmam-POWER »

Dostum fotoğrafı foruma yükler misin? Telefondan göstermiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Serverde nick değiştirmede bu olay bendede olmaktaydı. Ama takmadım. Fakat serverden çıkarsa nickini değiştirebiliyor diye biliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Taha Demirbaş yazdı: Pzr Ara 02, 2018 2:42 am Serverde nick değiştirmede bu olay bendede olmaktaydı. Ama takmadım. Fakat serverden çıkarsa nickini değiştirebiliyor diye biliyorum.
Fakat sunucu içerisinde değiştiremiyor ise bu bir sorundur. Değiştirip sonra player olarak değiştirmesi daha başka sorun aslında.
Muhtemelen cstrike içerisindeki .cfg dosyalarının birinde name "Player" satırı var. Oda muhtemelen hali ile config.cfg. Farklı bir cfg içerisinde de exec config.cfg var. Sen ismini değiştirdiğini vakit o cfg çalışıyor, o cfg de config.cfg dosyasını çalıştırıyor.
Oyun dosyalarında önemli bir değişiklik yok ise komple silip yeniden indirin steamden.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala