Nick Sorunu çözümü hakkında bilgi.?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53:27015
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Selamün aleykm. sorun steamden bağlanan arkadaşım nickini değişemiyor değiştigi an "Player changed name to phpCoder" ve hemen ardından "phpCoder changed name to Player" 1 hafta öncede serverimizdeki oyuncumuzda yaşıyordu bunu ve maximum 5 değişim hakkı sağlandığı için Player'de kalıyor. steam kütüphaneden CS sağ tıklatıp yerel dosyalardan dosyaların bütülüğünü doğrulattım doğrulandı fakat hata aynı bilen varsa yardımcı olabilirmi.?

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Dostum fotoğrafı foruma yükler misin? Telefondan göstermiyor.
Linklerini gizle |
Serverde nick değiştirmede bu olay bendede olmaktaydı. Ama takmadım. Fakat serverden çıkarsa nickini değiştirebiliyor diye biliyorum.
Linklerini gizle |
Fakat sunucu içerisinde değiştiremiyor ise bu bir sorundur. Değiştirip sonra player olarak değiştirmesi daha başka sorun aslında.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Ara 02, 2018 2:42 am Serverde nick değiştirmede bu olay bendede olmaktaydı. Ama takmadım. Fakat serverden çıkarsa nickini değiştirebiliyor diye biliyorum.
Muhtemelen cstrike içerisindeki .cfg dosyalarının birinde name "Player" satırı var. Oda muhtemelen hali ile config.cfg. Farklı bir cfg içerisinde de exec config.cfg var. Sen ismini değiştirdiğini vakit o cfg çalışıyor, o cfg de config.cfg dosyasını çalıştırıyor.
Oyun dosyalarında önemli bir değişiklik yok ise komple silip yeniden indirin steamden.
Linklerini gizle |