Not : 7 TL evet çok büyük para değil ama işlem ücreti için o bankaya 7 TL vermek istemiyorum o yüzden soruyorum şimdiden teşekkürler.
Panel Ödemesi
Moderatör: Moderatörler
-
sizofrenresul
Konu Sahibi - Mesajlar: 1416
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Panel Ödemesi
Selamun aleyküm beyler ben 1 senedir ziraat bankası atm den panele para atmaktayim 2016 da 5 TL işlem ücreti vardı yaklaşık 5-6 ay önce 6 TL oldu geçen ay da 7 TL olmuş
diğer ödeme seneceklerinde bulunan bankaların hangisin de en az işlem ücreti alınıyor bilen yardım ederse sevinirim.
Not : 7 TL evet çok büyük para değil ama işlem ücreti için o bankaya 7 TL vermek istemiyorum o yüzden soruyorum şimdiden teşekkürler.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Panel Ödemesi
Teb 5 tl kesiyor. (Yanlış hatırlamıyorsam değiştimi bilmiyorum)sizofrenresul yazdı:Selamun aleyküm beyler ben 1 senedir ziraat bankası atm den panele para atmaktayim 2016 da 5 TL işlem ücreti vardı yaklaşık 5-6 ay önce 6 TL oldu geçen ay da 7 TL olmuşdiğer ödeme seneceklerinde bulunan bankaların hangisin de en az işlem ücreti alınıyor bilen yardım ederse sevinirim.
Enpara kesmiyor hiç diye biliyorum
| Linklerini gizle |
-
sizofrenresul
Panel Ödemesi
Kanka bilmiyorum emin değilim değilde net bi cevap olursa güzel olur .
| Linklerini gizle |
-
oCezaMelegi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Panel Ödemesi
İnternetten biraz bakındığım bilgilere göre şöyle
Hepsi aynı evin başka renge boyanmış hali gibi....
Şöyle diyeyim şu piyasa durumuna göre min 5 tlye bulunur.. Gidin bir hesap açın internet bankacılığı 2-5 tl arası bir şey kesiyor..
Hesap açıncada zaten hesap işletim ücreti kesiyor. Yani o para her türlü sizden çıkacak.
Yok biz 3 tl kesiyoruzda ama siz ne kadar para atıyorsanız bilmem yüzde kaçını keselim falan gibi hikayeler dizmişler kendilerine göre.. Zor seçim oturup bankalara tek tek sormak lazım.
Şöyle diyeyim şu piyasa durumuna göre min 5 tlye bulunur.. Gidin bir hesap açın internet bankacılığı 2-5 tl arası bir şey kesiyor..
Hesap açıncada zaten hesap işletim ücreti kesiyor. Yani o para her türlü sizden çıkacak.
Yok biz 3 tl kesiyoruzda ama siz ne kadar para atıyorsanız bilmem yüzde kaçını keselim falan gibi hikayeler dizmişler kendilerine göre.. Zor seçim oturup bankalara tek tek sormak lazım.
Kod: Tümünü seç
Ziraat Bankası 7 TL
İş Bankası 7 TL
Teb (Türkiye Ekonomi Bankası)4 TL-5 TL
Garanti %3,50 + 3 TL & 6,00 TL Tam net bilgim yok bu konuda garanti karışık
Enpara (Ücretsiz)| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
sizofrenresul
Panel Ödemesi
Yani biraz zor olacak yada her ay bi bankayı denemek lazım ama atm den ödeme yapanlar bunu bilir açıkçası söyleseler güzel olacak.oCezaMelegi yazdı:İnternetten biraz bakındığım bilgilere göre şöyle
Kod: Tümünü seç
Ziraat Bankası 7 TL İş Bankası 7 TL Teb (Türkiye Ekonomi Bankası)4 TL-5 TL Garanti %3,50 + 3 TL & 6,00 TL Tam net bilgim yok bu konuda garanti karışık Enpara (Ücretsiz)
| Linklerini gizle |
-
sizofrenresul
Panel Ödemesi
Yek'-ta
@TahaDemirbaş
@Hpx
@uzman59
@NoelDayi
@Ktalko
@TasarımcıV2
@TahaDemirbaş
@Hpx
@uzman59
@NoelDayi
@Ktalko
@TasarımcıV2
| Linklerini gizle |
-
noeldayi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
Ktalko
Yasaklı Üye
Panel Ödemesi
Mobil ödemeyi tercih ettiğim için bilmiyorum, ortalama mobil ile banka arasında 3 4 TL oynadığı için takmıyorum.
| Linklerini gizle |
-
sizofrenresul
Panel Ödemesi
Eyvallah kanka bunu yazalım .noeldayi yazdı:iş bankası +4 tl kesiyor 1.5 yıldır ordan ödeme yapıyorum
| Linklerini gizle |
-
sizofrenresul
Panel Ödemesi
Mobil de kesinti çok ama ha çektiği para ile panele geçen TL miktarı çok kötü değil mi ? ReisKtalko yazdı:Mobil ödemeyi tercih ettiğim için bilmiyorum, ortalama mobil ile banka arasında 3 4 TL oynadığı için takmıyorum.
| Linklerini gizle |