gui menü sorun var
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
gui menü sorun var
herkese merhaba ben ze sunucusu açtım herşey nerdeyse tamam ama guillotine plugininde şöyle bir sorunum var guillotine kick yetkisine bağlı ama kick yetkisi olmayan bir admin guiyi servera girerken veya map değiştikten sonra ellerine alabiliyor otomatik menüden seçemiyor ama oyuna girerken geliyor servera girdikleri zaman userlar gibi ellerine 1. bıçak gelcek şekilde ayarlayabilirmisiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
gui menü sorun var
deneyinEmpty* yazdı: Çrş Şub 02, 2022 5:58 pm herkese merhaba ben ze sunucusu açtım herşey nerdeyse tamam ama guillotine plugininde şöyle bir sorunum var guillotine kick yetkisine bağlı ama kick yetkisi olmayan bir admin guiyi servera girerken veya map değiştikten sonra ellerine alabiliyor otomatik menüden seçemiyor ama oyuna girerken geliyor servera girdikleri zaman userlar gibi ellerine 1. bıçak gelcek şekilde ayarlayabilirmisiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
gui menü sorun var
gui gene geliyor dostum bu seferde kick yetkisi olanlar gui seçemiyor menüdenburakxd383 yazdı: Çrş Şub 02, 2022 6:17 pmdeneyinEmpty* yazdı: Çrş Şub 02, 2022 5:58 pm herkese merhaba ben ze sunucusu açtım herşey nerdeyse tamam ama guillotine plugininde şöyle bir sorunum var guillotine kick yetkisine bağlı ama kick yetkisi olmayan bir admin guiyi servera girerken veya map değiştikten sonra ellerine alabiliyor otomatik menüden seçemiyor ama oyuna girerken geliyor servera girdikleri zaman userlar gibi ellerine 1. bıçak gelcek şekilde ayarlayabilirmisiniz ?
Linklerini gizle |
-
-