Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

gui menü sorun var

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Empty*

gui menü sorun var

Mesaj gönderen Empty* »

herkese merhaba ben ze sunucusu açtım herşey nerdeyse tamam ama guillotine plugininde şöyle bir sorunum var guillotine kick yetkisine bağlı ama kick yetkisi olmayan bir admin guiyi servera girerken veya map değiştikten sonra ellerine alabiliyor otomatik menüden seçemiyor ama oyuna girerken geliyor servera girdikleri zaman userlar gibi ellerine 1. bıçak gelcek şekilde ayarlayabilirmisiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakxd383
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

gui menü sorun var

Mesaj gönderen burakxd383 »

Empty* yazdı: Çrş Şub 02, 2022 5:58 pm herkese merhaba ben ze sunucusu açtım herşey nerdeyse tamam ama guillotine plugininde şöyle bir sorunum var guillotine kick yetkisine bağlı ama kick yetkisi olmayan bir admin guiyi servera girerken veya map değiştikten sonra ellerine alabiliyor otomatik menüden seçemiyor ama oyuna girerken geliyor servera girdikleri zaman userlar gibi ellerine 1. bıçak gelcek şekilde ayarlayabilirmisiniz ?
deneyin
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Empty*

gui menü sorun var

Mesaj gönderen Empty* »

burakxd383 yazdı: Çrş Şub 02, 2022 6:17 pm
Empty* yazdı: Çrş Şub 02, 2022 5:58 pm herkese merhaba ben ze sunucusu açtım herşey nerdeyse tamam ama guillotine plugininde şöyle bir sorunum var guillotine kick yetkisine bağlı ama kick yetkisi olmayan bir admin guiyi servera girerken veya map değiştikten sonra ellerine alabiliyor otomatik menüden seçemiyor ama oyuna girerken geliyor servera girdikleri zaman userlar gibi ellerine 1. bıçak gelcek şekilde ayarlayabilirmisiniz ?
deneyin
gui gene geliyor dostum bu seferde kick yetkisi olanlar gui seçemiyor menüden

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Empty*

gui menü sorun var

Mesaj gönderen Empty* »

+Güncel

Link:
Linklerini gizle